Sawyer
Only God can judge me!!!
- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 154
Da,da,mene me sakaat,ali nedela e,hahaha,pa cek moze ke se smiluva i utre ke ti piseAwaiting answer. Прати му ти бе. Тебе те сакаат, одма ќе ти одговорат.
Da,da,mene me sakaat,ali nedela e,hahaha,pa cek moze ke se smiluva i utre ke ti piseAwaiting answer. Прати му ти бе. Тебе те сакаат, одма ќе ти одговорат.
Се добива од претходната табела Број на појавувања. Секој број се дели со вкуониот број на појавувања. Пример: 1 се дели со 26, 2 о 26, 3 со 26 пак имаш 3 со 26, па 5 со 26 и така натаму. Појасно?Може ли некој што го спрема Финансиски менаџмент да ми каже како се добива дистрибуцијата на веројатностите на стр.232 во табелата ??? Фала однапред :salut:
Аман колешке смири се, ќе ги земаш оценките, не одат нигде. xDКаде можиме да видиме кој професор кога ке ни дај оценки?
Па сега јас еднаш веќе кажав изгледа не си прочитал еве ти пак : Макро се можни две комбинаци само на раскажување и паѓат онака поопшти работи ( на пр лани падна дедфинирај м0,м1 ингеренции на монетарната политика и една задача таа со сапуните од колквум) втората комбинација е заокрузување и 2 на пишувањеDobro tolku li nema nekoj ljubezen da kaze bilo sto za ispitot Makroekonomija,5 pati pisam i nikoj nisto ne kazuva,nikoj li ne bil na ispit,site na kolokvium go zemavte?
Па на огласна ке пишува колешке... Нема кај на друго место ако не тамуКаде можиме да видиме кој професор кога ке ни дај оценки?
Колеги ПОМОШ!Нека сподели некој искуство како е математика на испит?Што обично се паѓа?...ми рекоа да не учам интеграли и изводи?
Имало финансиско, со 45 се положувало.Да не знае некој дали има резултати Финансиско Сметководство на факс или Сметководство на трошоци??