- Член од
- 16 август 2010
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 3
Јас ви се извинувам несакав да ширам дезинформации само кажав за секој случај тоа што ми го кажаа мене, а јас ви го пренесов на вас. Уште една извинете
Ех, јас вчера кога прочитав дека имало резултати, од дома ќе се затрчав веднаш за Скопје :pos2::pos2:. Се зафркавам колешке , немај гајле :smir:Јас ви се извинувам несакав да ширам дезинформации само кажав за секој случај тоа што ми го кажаа мене, а јас ви го пренесов на вас. Уште една извинете
Штом си имал/а над 70 од првиот, а си го паднал/а вториот тогаш одиш само на вториот пак. И да, на 27 е.имам едно прашање...Оние што паднавме по сметвкодоство одиме на цел испит со оглед дека го исполнувам условот дека од првиот имам над 70???треба цел испит да полагам или само од вториот и ако има некој случајно од вториов нека дај ))))и на 27 е ?
Абе нели едно прашање ќе поставеше?okej a koga pocnuvame so vtoriov semestar mislam od 15 ferburari ili?i koga treba da uplatime za vtora rata za participacija? ) tx odnapred
Има колешке, и тоа доста многуЗдраво колеги, има ли некој овде што ке полага статистика на испит? Од последната тема за Временски серии само теорија ли требаше да се учи или и задачи?
исфрлен е делот за теориите на структура на капитал.се друго се учи.Финансиски менаџмент која глава е исфрлена за испит?
moze samo treba da si platis i uplatnica za kazna 400 denari deka posle rok prijavuvashDo koga moze da se zakazuva ispit so zakasnuvanje?
Ako im donesam prijava i uplatnica vo ponedelnik , ke moze?