- Член од
- 24 септември 2010
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 2
Економија ова формуливе треба да ги учам? Задачи дава?
Да, 10-15 % се задачи, добро научи ги формулите и примерите види ги.Економија ова формуливе треба да ги учам? Задачи дава?
Асистентот ми кажа дека следново е исфлено за испитот :Финансиски менаџмент која глава е исфрлена за испит?
254-256Асистентот ми кажа дека следново е исфлено за испитот :
40-44
220-224
270-271 – не требаат методите
372-384
Јас кога полагав имаше доста задачи... Научи ги убаво формулите а и графиците исто така:smir: Прашањата во глобала беа логички...Ако убаво го разбереш материјалот немаш гајлеЕкономија ова формуливе треба да ги учам? Задачи дава?
254-256
мене па професорот ми рече дека единственото нешто што е отфрлено е 372-384.Асистентот ми кажа дека следново е исфлено за испитот :
40-44
220-224
270-271 – не требаат методите
372-384
Незнам, вчера му пишав на асистентот и денес ова ми врати.мене па професорот ми рече дека единственото нешто што е отфрлено е 372-384.
чие мислење е верно сега?
Да да, и задачи обавезно ќе има, да пресметаш во табела пораст на GDP и инфлација, за сметководство на економски раст, потрошувачки вишок, даноци... Во глобала такви ќе ти бидат задачите. Погледни ги комбинациите и тестовите што ги има во Либро, отприлика такви примери ќе имаш.Економија ова формуливе треба да ги учам? Задачи дава?
Некој?У која просторија ќе се даваат Е-бизнис оцени?
На зефир нема кажано професорот. Има некој што положил ова и знае каде ќе се даваат оцени?
Ако се работи за професорот Сашо Јосимовски, можеби треба во неговата канцеларија...Јас имав од него Информациони технологии и таму даваше и за тој и за други предмети.Некој?
Mu pisa i ne ti odgovori ili voopsto ne mu pisa bre vnuceНекој?
Awaiting answer. Прати му ти бе. Тебе те сакаат, одма ќе ти одговорат.Mu pisa i ne ti odgovori ili voopsto ne mu pisa bre vnuce
Нема одреден датум за сите предмети , тоа зависи од професорот и предметот. За секој предмет е различно . Кога проф. ке закаже тогашKoga treba da odime za ocenki po predmetite koi sme gi polozile?