Досега никој не пиша, а ако случајно решиш да одиш би те замолил да ги сликнеш резултатите.Економија знае ли некој дали има резултати? Да не одам за џабе :/
Маги, претрча ли до фахот?Економија знае ли некој дали има резултати? Да не одам за џабе :/
Другар отиде и немало, ебате дезинформацијата.на претходната страна,
Маги, претрча ли до фахот?
да да принципот е ист само што е испит ,ајде ништо не е страшно се положува и на испит од искуствоПостари колеги, на испит по менаџмент проф. на ист начин ли ги формулира прашањата како на колоквиум, такви со замки, што фактички значи дека треба се напамет да научиш за да знаеш што е точно???:nesvest:Ве молам споделете искуство, како и што пага, како учевте вие????? Ми се плачи кога ја гледам книгаваа цела за учење:icon_frow
јас мислам дека не , единствено ако даде поправен на вториот па да се спасиш ....Постари колеги, да незнате дали макркетинг може да ме пушти ако ми фалат 2 поени на вториот колоквиум? Иам семинарска 20 поени и присутност 10 поени и прв колоквиум 19 поени, а втор 16... Се вкупно му иде 65 поени...
Ај ве молам некој ако имал искуство или познава некој што искусил, да ми каже да не одам за џабе кај проф-ката да молам