Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolega, rezultati ima veke istaknato denesDava,no najverojatno rezultatite ke pristignat utre,zoso rece deka ponedelnik e posleden rok za primanje na glavite sto trebase da gi odneseme na kolokvium,za da moze da gi sumira rezultatite i da istakne spisok so konecni ocenki.
![]()
:O,na fax?Jas pak cekam na net,i ima granica so kolku se polozuva,ili kakov e soodnosot polozeni/padnatiKolega, rezultati ima veke istaknato denes![]()
ај ве молам некој нека ми кажит математика шо задачи имаше на колоквиумот?? од збирка нешо дали се падна?
Колеги како поминавте маркетинг ? Овој колоквиум ми беше многу потежок од првиот, имаше навлегувано во детали, не беа како на првиот само набројуванки и главни дефиниции...![]()
Економија на вториов колоквиум да не имаше некои прашања со по 3 точни? Оти Таки кажал дека има некое по 3, али ние кога го прашавме асистентот, тој ни кажа дека се со по 1 или 2.
Има некој што уште не предал семинарска економија? До кога можат да се однесат ?
@bonita ај ке можиш да видиш на која страна се задачите во збирката ?
Мене ми кажаа дека треба до крајот на декември...а денес кога отидов да ја предадам, некои колешки пред мене спомнаа дека можело и до 10 јануари. Ама подобро би било да ја однесеш во среда/четврток, за секој случај...колку порано, толку подобро.
И ако не ти е испечатена...ставај фус-ноти на секоја страна, од каде ти се информациите/графиконите/табелите. За тоа...сите не врати назад, корегирани да сме му ги однеле =).
:O,na fax?Jas pak cekam na net,i ima granica so kolku se polozuva,ili kakov e soodnosot polozeni/padnati,Kolegi,ako nekoj eventualno ide na fax i ne mu e tesko da vidi za Viktor Vasileski 52852 t.e za mene,ke mu bidam blagodaren
![]()
Slabo go napraiv vtoriov kolokvium makro,a imam 9 od 10 lista zemeno i vrateno,pa dali ke mi se smiluva nez,ustvari,dali imam uslovi za da mi se smiluva nez,ti kako pomina makro???да на факс има објавено и со конечни оценки со поените од домашните а изгледа се положува пак со 40 поени