Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Има некои резултати или која е причинава што колабира странава на факултетов?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Ме интересира дали со приватна квота на државен економски факултет можат да НЕ ме примат.. во прва сум одличен, втора и трета мн. добар, сега во четврта се стремам кон одличен но се прашувам дали е можно случајно да не ме примат ни на приватна квота? Фала.

Член од
14 септември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
0
Ме интересира дали со приватна квота на државен економски факултет можат да НЕ ме примат.. во прва сум одличен, втора и трета мн. добар, сега во четврта се стремам кон одличен но се прашувам дали е можно случајно да не ме примат ни на приватна квота? Фала.
Зависи на кој смер ќе одиш. Ако имаш под 85-86 бодови не конкурирај на финансиски менаџмент или сметководство, за другите можеш и во државна квота да влезеш. Инаку успехот од средно не ти влијае толку многу врз крајните бодови колку матурата и плус секоја година е различна заинтересираноста за смеровите така да од сега не можеш ништо да калкулираш

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Jas bev 2 pati dobar i 2 pati mn.dobar i imav taka dobri ocenki na matura,znaci ne neso posebno,pa vlegov u kvota so kofinansiranje(privatna),taka da,ti ne bi trebalo da imas problem:):):):):)))

Член од
13 мај 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здраво, колеги да праашам дали некој знае кога се утре термините за полагање за сметковоство .

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Сметководство на трошоци знае некој кога ќе има резултати?

M

Mario Gómez

Гостин
Озбилно економија резултати има на факултет, дај нека сликне некој. :pipi:

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Постари колеги, на испит по менаџмент проф. на ист начин ли ги формулира прашањата како на колоквиум, такви со замки, што фактички значи дека треба се напамет да научиш за да знаеш што е точно???:nesvest:Ве молам споделете искуство, како и што пага, како учевте вие????? Ми се плачи кога ја гледам книгаваа цела за учење:icon_frow

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Постари колеги, на испит по менаџмент проф. на ист начин ли ги формулира прашањата како на колоквиум, такви со замки, што фактички значи дека треба се напамет да научиш за да знаеш што е точно???:nesvest:Ве молам споделете искуство, како и што пага, како учевте вие????? Ми се плачи кога ја гледам книгаваа цела за учење:icon_frow
Да, принципот на прашање е целосно ист како на колоквиуми. Замките се мање вие тие, се повторуваат.

Имаш прашања во Либро, горе доле тие се вртат постојано на секој испит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom