не полагам, ама не треба.Има некој што ке полага статистика сега во јануари, и знае дали требаше да се учи за униформен и поизонов и хипергиометриски рапоред???
едит: има аграрна резултати со оценки.
не полагам, ама не треба.Има некој што ке полага статистика сега во јануари, и знае дали требаше да се учи за униформен и поизонов и хипергиометриски рапоред???
за колоквиумите знам дека не требаше, ама за на испит сигурно не треба?не полагам, ама не треба.
едит: има аграрна резултати со оценки.
па така би требало да е. нема додатно за на испит униформниот после се спомнуваше натаму, ама не ти го треба од темата за која прашуваш.за колоквиумите знам дека не требаше, ама за на испит сигурно не треба?
Не требаза колоквиумите знам дека не требаше, ама за на испит сигурно не треба?
Кај нас Таки кажа дека на некои прашање за тие хистересите имало 3 точни ама баш не беше сигирен рече Предраг да го прашаме,така да ако он ти кажал 2 тогаш се 2Економија на вториов колоквиум да не имаше некои прашања со по 3 точни? Оти Таки кажал дека има некое по 3, али ние кога го прашавме асистентот, тој ни кажа дека се со по 1 или 2.
Кај мене во предавална 5 кажа дека на некое прашање можело да има и 3 точни ама не верувам дека беше такаЕкономија на вториов колоквиум да не имаше некои прашања со по 3 точни? Оти Таки кажал дека има некое по 3, али ние кога го прашавме асистентот, тој ни кажа дека се со по 1 или 2.
И јас не верувам, оти ако верувам и тоа шо мислам дека е точно нема да бидеКај мене во предавална 5 кажа дека на некое прашање можело да има и 3 точни ама не верувам дека беше така
Не се секирај , колешке , нема прашање со 3 точни , лично Предраг ни кажаИ јас не верувам, оти ако верувам и тоа шо мислам дека е точно нема да биде
лани имаше и со 4 точни и тоа го видов на увид така што ............Не се секирај , колешке , нема прашање со 3 точни , лично Предраг ни кажа
Искрено колега, се досекирав , али сеа чувам нерви и за математикаНе се секирај , колешке , нема прашање со 3 точни , лично Предраг ни кажа
Искрено колега, се досекирав , али сеа чувам нерви и за математикаНе се секирај , колешке , нема прашање со 3 точни , лично Предраг ни кажа
:nesvest::nesvest::nesvest:лани имаше и со 4 точни и тоа го видов на увид така што ............
:nesvest::nesvest::nesvest:лани имаше и со 4 точни и тоа го видов на увид така што ............
Ај ве молам одговорете кој знае, во понеделник полагаме, немаме уште многу време.Абе лани имавте нешто од процентна/каматна/верижна/терминска сметкана колоквиум математика?
Колега, асистентот ни кажа дека такви не давал, и негов совет беше да не ги вежбаме тиеАј ве молам одговорете кој знае, во понеделник полагаме, немаме уште многу време.