Kolega, rezultati ima veke istaknato denesDava,no najverojatno rezultatite ke pristignat utre,zoso rece deka ponedelnik e posleden rok za primanje na glavite sto trebase da gi odneseme na kolokvium,za da moze da gi sumira rezultatite i da istakne spisok so konecni ocenki.
:O,na fax?Jas pak cekam na net,i ima granica so kolku se polozuva,ili kakov e soodnosot polozeni/padnati,Kolegi,ako nekoj eventualno ide na fax i ne mu e tesko da vidi za Viktor Vasileski 52852 t.e za mene,ke mu bidam blagodarenKolega, rezultati ima veke istaknato denes
Мене ми се падна иста задача за вложувања и рента и сличен интеграл како во збирката. Третата ми беше амортизација на кредит со антиципативно пресметување на камататаај ве молам некој нека ми кажит математика шо задачи имаше на колоквиумот?? од збирка нешо дали се падна?
Да, бајаги беше потежок од првиот, ама сум презадоволна со еден ден учење. Него да не спомна на увид кога ќе биде внесувањето на оценки?Колеги како поминавте маркетинг ? Овој колоквиум ми беше многу потежок од првиот, имаше навлегувано во детали, не беа како на првиот само набројуванки и главни дефиниции...
Економија на вториов колоквиум да не имаше некои прашања со по 3 точни? Оти Таки кажал дека има некое по 3, али ние кога го прашавме асистентот, тој ни кажа дека се со по 1 или 2.
Мене ми кажаа дека треба до крајот на декември...а денес кога отидов да ја предадам, некои колешки пред мене спомнаа дека можело и до 10 јануари. Ама подобро би било да ја однесеш во среда/четврток, за секој случај...колку порано, толку подобро.Има некој што уште не предал семинарска економија? До кога можат да се однесат ?
@bonita ај ке можиш да видиш на која страна се задачите во збирката ?
Фала, мислев во среда да ја однесам : )Мене ми кажаа дека треба до крајот на декември...а денес кога отидов да ја предадам, некои колешки пред мене спомнаа дека можело и до 10 јануари. Ама подобро би било да ја однесеш во среда/четврток, за секој случај...колку порано, толку подобро.
И ако не ти е испечатена...ставај фус-ноти на секоја страна, од каде ти се информациите/графиконите/табелите. За тоа...сите не врати назад, корегирани да сме му ги однеле =).
да на факс има објавено и со конечни оценки со поените од домашните а изгледа се положува пак со 40 поени:O,na fax?Jas pak cekam na net,i ima granica so kolku se polozuva,ili kakov e soodnosot polozeni/padnati,Kolegi,ako nekoj eventualno ide na fax i ne mu e tesko da vidi za Viktor Vasileski 52852 t.e za mene,ke mu bidam blagodaren
Slabo go napraiv vtoriov kolokvium makro,a imam 9 od 10 lista zemeno i vrateno,pa dali ke mi se smiluva nez,ustvari,dali imam uslovi za da mi se smiluva nez,ti kako pomina makro???да на факс има објавено и со конечни оценки со поените од домашните а изгледа се положува пак со 40 поени