Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
добро бе луге таки планира да објавува резултати или?!?! и како е можно на правен уште дома не се вратиле од колоквиум а веќе имаат резултати на интернет :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.271
Поени од реакции
8.407
Има истакнато како ќе иде полагањето С-во ? Како другиве ќе биде по азбучен ред или?

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
Има некој што уште не предал семинарска економија? До кога можат да се однесат ?

Член од
12 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
ај ве молам некој нека ми кажит математика шо задачи имаше на колоквиумот?? од збирка нешо дали се падна?

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
ај ве молам некој нека ми кажит математика шо задачи имаше на колоквиумот?? од збирка нешо дали се падна?
Мене ми се падна иста задача за вложувања и рента и сличен интеграл како во збирката. Третата ми беше амортизација на кредит со антиципативно пресметување на каматата

Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
Колеги како поминавте маркетинг ? Овој колоквиум ми беше многу потежок од првиот, имаше навлегувано во детали, не беа како на првиот само набројуванки и главни дефиниции...:(

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Колеги како поминавте маркетинг ? Овој колоквиум ми беше многу потежок од првиот, имаше навлегувано во детали, не беа како на првиот само набројуванки и главни дефиниции...:(
Да, бајаги беше потежок од првиот, ама сум презадоволна со еден ден учење. Него да не спомна на увид кога ќе биде внесувањето на оценки?

Член од
12 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
@bonita ај ке можиш да видиш на која страна се задачите во збирката ?

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Економија на вториов колоквиум да не имаше некои прашања со по 3 точни? Оти Таки кажал дека има некое по 3, али ние кога го прашавме асистентот, тој ни кажа дека се со по 1 или 2.

И мене ме закочи едно прашање такво (за евросклероза) од кои четири понудени одговори...три ми држеа вода, па се тумачев кои да ги заокружам. Ама кај нас во Амфи 3, дојде другиот професор по Економија, не го знам...и рече дека сите прашања се со по еден или два точни одговори. Така да...

Има некој што уште не предал семинарска економија? До кога можат да се однесат ?
Мене ми кажаа дека треба до крајот на декември...а денес кога отидов да ја предадам, некои колешки пред мене спомнаа дека можело и до 10 јануари. Ама подобро би било да ја однесеш во среда/четврток, за секој случај...колку порано, толку подобро.

И ако не ти е испечатена...ставај фус-ноти на секоја страна, од каде ти се информациите/графиконите/табелите. За тоа...сите не врати назад, корегирани да сме му ги однеле =).

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
@bonita ај ке можиш да видиш на која страна се задачите во збирката ?

Од 2008 имам збирка, таа со вложувањата беше 31 задача на стр. 251, а интегралчето беше 39 задача под б) стр. 209 само со + уште една 2 пред искот :)

--- надополнето ---

Мене ми кажаа дека треба до крајот на декември...а денес кога отидов да ја предадам, некои колешки пред мене спомнаа дека можело и до 10 јануари. Ама подобро би било да ја однесеш во среда/четврток, за секој случај...колку порано, толку подобро.

И ако не ти е испечатена...ставај фус-ноти на секоја страна, од каде ти се информациите/графиконите/табелите. За тоа...сите не врати назад, корегирани да сме му ги однеле =).
Фала, мислев во среда да ја однесам : )

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Постари колеги, да незнате дали макркетинг може да ме пушти ако ми фалат 2 поени на вториот колоквиум? Иам семинарска 20 поени и присутност 10 поени и прв колоквиум 19 поени, а втор 16... Се вкупно му иде 65 поени...

Ај ве молам некој ако имал искуство или познава некој што искусил, да ми каже да не одам за џабе кај проф-ката да молам :)

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
:O,na fax?Jas pak cekam na net,i ima granica so kolku se polozuva,ili kakov e soodnosot polozeni/padnati:),Kolegi,ako nekoj eventualno ide na fax i ne mu e tesko da vidi za Viktor Vasileski 52852 t.e za mene,ke mu bidam blagodaren:)
да на факс има објавено и со конечни оценки со поените од домашните а изгледа се положува пак со 40 поени

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
да на факс има објавено и со конечни оценки со поените од домашните а изгледа се положува пак со 40 поени
Slabo go napraiv vtoriov kolokvium makro,a imam 9 od 10 lista zemeno i vrateno,pa dali ke mi se smiluva nez,ustvari,dali imam uslovi za da mi se smiluva nez,ti kako pomina makro???:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom