Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Однесување на потрошувачите ве почести со резултати? На факултет денес никаде немаше. Некој ако е упознаен со тоа коа има увид, нека ми каже.
Fala mnogu :smir:Ke ima 40 prasanja na zaokruzuvanje i 10 zadaci od koi 2 ke bidat so neko mini prasanje na raskazuvanje..a za zadackite sigurno ke bidat kako od domasnata, posto za ovoj kol.nema mnogu zadaci...2-3 tipa se, sepak mislam deka ke ima poveke grafikoni za crtanje...
Nema problemFala mnogu :smir:
Во вторникДечки што кажа макро кога ќе ги истакне резултатите? Од толку што кажуваше кој ден што ќе прави го заборавив најважното
:pos2:Од тебе не ми се отвара темава
Колегата има само многу добра смисла за хумор
Никој не мора никого да трпи (ти покажаа пред некој ден) (чисто другарски ти кажувам)Kolega,i mene mi smetaat nekoi lugje,pa do sea na nikoj ne sum mu rekol toa,no neznam zoso go pisa ova,ako mislis deka me navredi,se izlaza,ako mislis deka ke predizvikas poddrzuvaci na tvoevo mislenje,togas mozebi ke uspees,im mn takvi kako tebe,no so da se pravi,mora da me trpat
Сигурно не си дупли јузер?1. mnogu sakam latinica i dolgi postovi so zafakaat mesto
2. Од оф топикот твој за да најдам нешто уместо да вратам 4-5 страни назад треба да вратам 10
Тебе репутација ти дадовКој рече дека не си ни досадна?
Да имав ќе ти пратев, ама ај веројатно ќе се најде некој друг.
Ете гледаш се најде некој.
абе у четвртокот како што полагавме извадија резултати во 10:30 негде, а увид имаше во 11 саат исто дента.Однесување на потрошувачите ве почести со резултати? На факултет денес никаде немаше. Некој ако е упознаен со тоа коа има увид, нека ми каже.
Toa ti e amf. 4. Permutacija na brojkite (rimski)Колеги (што полагаат математика) ...на еден од списоците пишуваше амф.6 :uvo:?!?!?!?!...wtf?!...да не мислел Драге да пише предавална 6?...т.е да не се однесува тоа на Предавалната...
Нема нишо - барем не кај мене:salut:..да не се наоѓаат прашања финансиско сметководство?
ххахаа...добро тоа ми беа second thoughts ....фалааToa ti e amf. 4. Permutacija na brojkite (rimski)
I by the way da ne znae nekoj rezultati trgovko i ekonomija koga ke ima, i otprilika matematika koga davaat rezultati od vtor kol, mislam koga posle nova god. Zasto ako ne daj boze padneme da znaeme da se spremame za na ispit?