Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Однесување на потрошувачите ве почести со резултати? На факултет денес никаде немаше. Некој ако е упознаен со тоа коа има увид, нека ми каже.

gotovo gi razbrav, a eve gi za nekoj sho ne e informiran kako jas sho bev :D
opshtestvena podvizhnost
opshtestvo i kultura
formalni organizacija
neformalni grupi
rabotni timovi i moral
izvori na konflikti
= vkupno 81 strana :)

--- надополнето ---

opshtestvena podvizhnost
opshtestvo i kultura
formalni organizacija
neformalni grupi
rabotni timovi i moral
izvori na konflikti

--- надополнето ---

opshtestvena podvizhnost
opshtestvo i kultura
formalni organizacija
neformalni grupi
rabotni timovi i moral
izvori na konflikti

--- надополнето ---

pa mislam na stranata na fax gi ima...

Дечки што кажа макро кога ќе ги истакне резултатите? Од толку што кажуваше кој ден што ќе прави го заборавив најважното :)

Од тебе не ми се отвара темава
:pos2:
Колегата има само многу добра смисла за хумор
:icon_lol:
Kolega,i mene mi smetaat nekoi lugje,pa do sea na nikoj ne sum mu rekol toa,no neznam zoso go pisa ova,ako mislis deka me navredi,se izlaza,ako mislis deka ke predizvikas poddrzuvaci na tvoevo mislenje,togas mozebi ke uspees,im mn takvi kako tebe,no so da se pravi,mora da me trpat:)
Никој не мора никого да трпи (ти покажаа пред некој ден) :) (чисто другарски ти кажувам)
1. mnogu sakam latinica i dolgi postovi so zafakaat mesto
2. Од оф топикот твој за да најдам нешто уместо да вратам 4-5 страни назад треба да вратам 10
Сигурно не си дупли јузер? :)
За втората точка, наскоро би требало да има модератор на образование подфорумот, ќе се среди хаосот со континуирани офтопици, мсн муабет4иwа и слично :)
Кој рече дека не си ни досадна? :)
Да имав ќе ти пратев, ама ај веројатно ќе се најде некој друг.
Ете гледаш се најде некој.:)
Тебе репутација ти дадов :)

Отидов офтопик, али долго време не сум отишол и јас натаму. (џену да не прочита, ќе не забрише сите... )

Иначе да прашам нешто додека сум тука, доколку си презапишал предмет, се плаќа 300 денари плус ако си на колоквиум или испит?

Однесување на потрошувачите ве почести со резултати? На факултет денес никаде немаше. Некој ако е упознаен со тоа коа има увид, нека ми каже.

абе у четвртокот како што полагавме извадија резултати во 10:30 негде, а увид имаше во 11 саат исто дента.

резултатите се на таблата за 3та година н крај

Колеги (што полагаат математика) :)...на еден од списоците пишуваше амф.6 :uvo:?!?!?!?!...wtf?!...да не мислел Драге да пише предавална 6?...т.е да не се однесува тоа на Предавалната...:toe:

да не се наоѓаат прашања финансиско сметководство?

Колеги (што полагаат математика) :)...на еден од списоците пишуваше амф.6 :uvo:?!?!?!?!...wtf?!...да не мислел Драге да пише предавална 6?...т.е да не се однесува тоа на Предавалната...:toe:

Toa ti e amf. 4. Permutacija na brojkite (rimski):pos:
I by the way da ne znae nekoj rezultati trgovko i ekonomija koga ke ima, i otprilika matematika koga davaat rezultati od vtor kol, mislam koga posle nova god. Zasto ako ne daj boze padneme da znaeme da se spremame za na ispit?

Toa ti e amf. 4. Permutacija na brojkite (rimski):pos:
I by the way da ne znae nekoj rezultati trgovko i ekonomija koga ke ima, i otprilika matematika koga davaat rezultati od vtor kol, mislam koga posle nova god. Zasto ako ne daj boze padneme da znaeme da se spremame za na ispit?
ххахаа...добро тоа ми беа second thoughts ;)....фалаа :)

Абе лани имавте нешто од процентна/каматна/верижна/терминска сметкана колоквиум математика? :)

Има некој што ке полага статистика сега во јануари, и знае дали требаше да се учи за униформен и поизонов и хипергиометриски рапоред???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom