Од тебе не ми се отвара темаваKoleske,i bez da me napnes ke ti dadam,samo pobaraj :pos2:
колега не сум некоја што сака да се кара ама тебе морам да те искоментирам... коментаров што го даде е карактеристичен за тебе....од 399 кометари на форумов 400 ти се оф топик (како и овој сега )..... немој да ми се лутиш ама така е..позз:smir:Koleske,i bez da me napnes ke ti dadam,samo pobaraj :pos2:
Koleske,ni jas ne sum nekoj sto saka da se kara,no priznavam deka e taka,dosta cesto idam ftopic:,no ova sto go pisa e karakteristicno za tebe i za povekjeto na forumov,nekako ste mi mnogu stegnati,pa neznaete da sfatite zafrkancija,ucenjevo ve naprega tolku sto se gleate negativno,ali za lutenje,daleku od lutenje,ne sum takov da se lutam za nesto sto e vistina:smir:колега не сум некоја што сака да се кара ама тебе морам да те искоментирам... коментаров што го даде е карактеристичен за тебе....од 399 кометари на форумов 400 ти се оф топик (како и овој сега )..... немој да ми се лутиш ама така е..позз:smir:
Kolega,i mene mi smetaat nekoi lugje,pa do sea na nikoj ne sum mu rekol toa,no neznam zoso go pisa ova,ako mislis deka me navredi,se izlaza,ako mislis deka ke predizvikas poddrzuvaci na tvoevo mislenje,togas mozebi ke uspees,im mn takvi kako tebe,no so da se pravi,mora da me trpatОд тебе не ми се отвара темава
Ubaviot zbor,zelezni vrati otvara koleske,kako bi mozel da ne te poslusamКолегата има само многу добра смисла за хумор...јас по мое лично видување мислам дека шири позитивна енергија на форумов со неговите коментари иако мн често тие одат оф-топик, да
П.С. колега...во иднина не биди толку вицкаст
1. mnogu sakam latinica i dolgi postovi so zafakaat mestoKolega,i mene mi smetaat nekoi lugje,pa do sea na nikoj ne sum mu rekol toa,no neznam zoso go pisa ova,ako mislis deka me navredi,se izlaza,ako mislis deka ke predizvikas poddrzuvaci na tvoevo mislenje,togas mozebi ke uspees,im mn takvi kako tebe,no so da se pravi,mora da me trpat
OK kolega,togas pocni pocesto da doagjas na forumov,pa ke gi fajkas na vreme mislenjata i nema da moras da vrtis nanazad,izv so ti sozdavam problemi,no ne si nadlezen vo forumov za da mi zabranis nesto,pa ke si prodolzam da si teram po moe1. mnogu sakam latinica i dolgi postovi so zafakaat mesto
2. Од оф топикот твој за да најдам нешто уместо да вратам 4-5 страни назад треба да вратам 10
Ke ima 40 prasanja na zaokruzuvanje i 10 zadaci od koi 2 ke bidat so neko mini prasanje na raskazuvanje..a za zadackite sigurno ke bidat kako od domasnata, posto za ovoj kol.nema mnogu zadaci...2-3 tipa se, sepak mislam deka ke ima poveke grafikoni za crtanje...Па во врска со колоквиумот дали ке биде како првиот со заокружување,задачи и графикони или може ке има и прашања со пишување,а во врска со задачите какви би можело да има?
Ok колега у право сиOK kolega,togas pocni pocesto da doagjas na forumov,pa ke gi fajkas na vreme mislenjata i nema da moras da vrtis nanazad,izv so ti sozdavam problemi,no ne si nadlezen vo forumov za da mi zabranis nesto,pa ke si prodolzam da si teram po moe
Постои ли човек на Економски што знае што треба да се учи за Англиски 2?
Нема некој што знае?Има некој што го полагал финансиско сметководство на испит и знае да ми каже какви прашања дава, книжења, дали е на заокружување/пишување, што дава од теоријата и сл.
Јас колку што знам од општествена стратификација па до крај ... не се сигурни информацииве зш не сум бил на предавања , така да ако има некој да ме поправи слободно нека го направи тоаda ne znae nekoj po greshka koi temi treba da se uchat za vtor kolokvium po sociologija ))