- Член од
- 18 јануари 2008
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 14
Има некој од постариве колеги да каже Сметководство на трошоци како е колоквиумот, прашања , задачи , колку ова она ???
Pa 8 i 9 glava se skrateni,malce e?))))Kolegi kje sakate li da mi kazete dali ima uste nesto skrateno Makroekonomija osven 7.3.2 do 7.4? Suklev pomina ide MAKRO
Ако мислиш дека би можел да имаш повеќе од она што стои на таблата оди обавезно на увид.Ама не надевај се премногу!Колеги ме интересира дали на тестот по менаџмент имаше некои замки со зборовите???Мислам, поделбата што се бара во прашањето е таа, само зборче има некое различно што фактички излегува дека не е точна... Чудно ми стана бидејки знам дека напишав а имам многу малку бодовиСе случувало ли досега често да се прават грешки при прегледувањето па да си најдете повеке бодови на увид? Ве молам некој од постарите студенти да одговори:smir:
Четврток,во 8koge e uvidot?
за жал ќе има есеј , темата ќе биде поврзана со материјалот до кај што сме стигнати . друго шо да ти кажам , до 160 стр. треба да учиш ке има исто така и неколку на заокружувања и неколку да надополниш дефиниции ,ima li nekoj SOCIOLOGIJA aj neka kazhe sho, kako, zoshto deka nemam otideno ni na edno predavanje, ne ni znam duri ni kako izgleda profesorot i nekoj mi spona ESEJ?!?!?! :uvo: kazhete mi deka nema da ima PLSSSS!!!!!!!
Резултати чекајте после 2 недели ако не и повекеКога ќе имаме резултати математика??? :icon_ques