Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За потпис гледа, а за оцена нема врска.
А за тие што се на колоквиуми, влијае списокот нешто за оценка или само потпис може да не ти даде ?
За потпис гледа, а за оцена нема врска.
А за тие што се на колоквиуми, влијае списокот нешто за оценка или само потпис може да не ти даде ?
a nesto za granicata ?? 
Границата ќе ја соопшти професорот на првото предавање по колоквиумската, значи на 14 ноември сите ќе знаат со сигурност. Дотогаш само може да се шпекулира.lelela nesto za granicata ??
![]()
Се случувало ли досега често да се прават грешки при прегледувањето па да си најдете повеке бодови на увид? Ве молам некој од постарите студенти да одговори:smir:
што покасно поубо.А математика за колку време отприлика има резултати? И како е со деновите за увид?

дали имаше замки? цел тест беше една голема замка...Колеги ме интересира дали на тестот по менаџмент имаше некои замки со зборовите???Мислам, поделбата што се бара во прашањето е таа, само зборче има некое различно што фактички излегува дека не е точна... Чудно ми стана бидејки знам дека напишав а имам многу малку бодовиСе случувало ли досега често да се прават грешки при прегледувањето па да си најдете повеке бодови на увид? Ве молам некој од постарите студенти да одговори:smir:
Колеги ме интересира дали на тестот по менаџмент имаше некои замки со зборовите???Мислам, поделбата што се бара во прашањето е таа, само зборче има некое различно што фактички излегува дека не е точна... Чудно ми стана бидејки знам дека напишав а имам многу малку бодовиСе случувало ли досега често да се прават грешки при прегледувањето па да си најдете повеке бодови на увид? Ве молам некој од постарите студенти да одговори:smir: