Јас како што знам се плаќа, и тоа не е мала сумата. Провери си на веб страната, сигурно пишува точно.Ако може некој да ми каже дали се доплаќа нешто за префрлување од редовен во вонреден студент?
Некаде околу 1.000-2.000 денари се плаќа...Ако може некој да ми каже дали се доплаќа нешто за префрлување од редовен во вонреден студент?
јас мислам у четврток ќе имаме пак а и тие задачите за дома што ни ги даде треба да ги донесемеКолеги кога ќе имаме пак вежби микро ? во четврток ли ?
ова се треба:Некаде околу 1.000-2.000 денари се плаќа...
Плус ако си во државна се префрлаш во приванта квота...
Плус ти треба некаква потврда, лекарско уверение, м1/м2 (ако си вработена), за да ја потврдиш причината за запишување како вонреден студент.
јас мислам у четврток ќе имаме пак а и тие задачите за дома што ни ги даде треба да ги донесеме
--- надополнето ---
ова се треба:
молба за промена на студентски статус
лекарско уверение за неможност на посетување на настава или М1/М2 образец за остварен работен однос.
уплатница со назнака за промена на статус на студирање од 2000 денари на сметката на факултетот.
Студентите со променет студентски статус го продолжуваат студирањето во квота со кофинансирање (приватна квота).[/QUOTE
Fala mnogu
Фала:smir:јас мислам у четврток ќе имаме пак а и тие задачите за дома што ни ги даде треба да ги донесеме