Економски факултет (reloaded)

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Колеги,некој да полагал Англиски 2 на испит да сподели искуство :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2
Znae li nekoj dali ke ima aprilska sesija za postarite studenti?

Член од
2 септември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Kolegi ajde pls pomos,za Upravuvanje so sistemi,tie sto polagale i sto posetuvaat predavanja,dajte ako imate nekoi materijali ,prasanja za kolokvium i na sto da se obrne vnimanie,mogu mi e vazno,vi blagodaram

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Нешто прочитав и за да не го прекуцувам го ставам без мак подршка... Ве молам одговорете ми дали е вистина бидејќи, јас си планирав да не се замарам на колоквиуми да одам да видам само, ако не сум задоволна на испит, ама ова....

Denes angliski profesorkata rece deka koj nema da bide zadovolen od ocenkata od kolokvium i saka da go prepolaga na ispit za povisoka togas na tie studenti ke im dade drug ispit,mislam deka ke ima i na pisuvanje(mn potezok i nepreporaclivo) a tie sto ke odat direktno na ispit ke bide isto so zaokruzuvanje kako na kolokvium.i ako ima takvi slucai ke treba da se izvesti profesorkata blagovremeno.vaka bilo i minatite godini ili?
Да треба да се извести професорката ако сакаш да преполагаш да и кажеш а дали е потешко или не незнам .

Член од
4 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Ако има некој прашања по Јавни финансии и Стратегиски маркетинг нека прати на d_ivana@live.com однапред ви благодарам.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.997
Поени од реакции
12.575
Фала ти ДА, инаку забуна прави интервал на пример над 1000 или кога ќе напишат > 500 (долниот лимит е даден=1000 или =500, горниот буквално е бесконечен).
0-100=50
100-300=200
300-500=400
>500=?
Нас Калина ни рече да ја продолжиме низата само, значи ако е 250, би ти дошло 1250.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Колеги, некој да не знае меѓународна дали има прашања на заокружување или само точно-неточно и разкажување? И по колку има од сите и колку бода носат?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Ако има некој прашања по Јавни финансии и Стратегиски маркетинг нека прати на d_ivana@live.com однапред ви благодарам.
Стратегиски маркетинг од скоро го предава проф. Снежана, така да и да најдеш прашања не знам дали ќе ти користат, бидејќи до лани го предаваше друг професор.

Член од
26 јануари 2011
Мислења
76
Поени од реакции
4
Сега ке го полагам , бев на час кога го рече тоа .
А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто друго

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Колеги, некој да не знае меѓународна дали има прашања на заокружување или само точно-неточно и разкажување? И по колку има од сите и колку бода носат?
15 strikno na pisuvanje 1 prasanje 3 boda vkupno 45 za pominuvanje ne mi teknuva kolku bese ..

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто друго
И од тоа и од тоа , граматика да ке има , а што точно ке има , пишува на групата на колеги на фб мислам...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Може некој да ми даде линк од таа група колеги ако не му е тешко зашто никако не можам да ја најдам?

Kajgana Shop

На врв Bottom