Да треба да се извести професорката ако сакаш да преполагаш да и кажеш а дали е потешко или не незнам .Нешто прочитав и за да не го прекуцувам го ставам без мак подршка... Ве молам одговорете ми дали е вистина бидејќи, јас си планирав да не се замарам на колоквиуми да одам да видам само, ако не сум задоволна на испит, ама ова....
Denes angliski profesorkata rece deka koj nema da bide zadovolen od ocenkata od kolokvium i saka da go prepolaga na ispit za povisoka togas na tie studenti ke im dade drug ispit,mislam deka ke ima i na pisuvanje(mn potezok i nepreporaclivo) a tie sto ke odat direktno na ispit ke bide isto so zaokruzuvanje kako na kolokvium.i ako ima takvi slucai ke treba da se izvesti profesorkata blagovremeno.vaka bilo i minatite godini ili?
Јас имам полагано, ако уште важи прашањето...Има ли некој овде што го има полагано Ревизија, да го прашам нешто?
Нас Калина ни рече да ја продолжиме низата само, значи ако е 250, би ти дошло 1250.Фала ти ДА, инаку забуна прави интервал на пример над 1000 или кога ќе напишат > 500 (долниот лимит е даден=1000 или =500, горниот буквално е бесконечен).
0-100=50
100-300=200
300-500=400
>500=?
kolega na ispit go polagase? kako e sto se pagaДа треба да се извести професорката ако сакаш да преполагаш да и кажеш а дали е потешко или не незнам .
Стратегиски маркетинг од скоро го предава проф. Снежана, така да и да најдеш прашања не знам дали ќе ти користат, бидејќи до лани го предаваше друг професор.Ако има некој прашања по Јавни финансии и Стратегиски маркетинг нека прати на d_ivana@live.com однапред ви благодарам.
Сега ке го полагам , бев на час кога го рече тоа .kolega na ispit go polagase? kako e sto se paga
А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто другоСега ке го полагам , бев на час кога го рече тоа .
15 strikno na pisuvanje 1 prasanje 3 boda vkupno 45 za pominuvanje ne mi teknuva kolku bese ..Колеги, некој да не знае меѓународна дали има прашања на заокружување или само точно-неточно и разкажување? И по колку има од сите и колку бода носат?
И од тоа и од тоа , граматика да ке има , а што точно ке има , пишува на групата на колеги на фб мислам...А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто друго