Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги,некој да полагал Англиски 2 на испит да сподели искуство :)

Znae li nekoj dali ke ima aprilska sesija za postarite studenti?

Kolegi ajde pls pomos,za Upravuvanje so sistemi,tie sto polagale i sto posetuvaat predavanja,dajte ako imate nekoi materijali ,prasanja za kolokvium i na sto da se obrne vnimanie,mogu mi e vazno,vi blagodaram

Нешто прочитав и за да не го прекуцувам го ставам без мак подршка... Ве молам одговорете ми дали е вистина бидејќи, јас си планирав да не се замарам на колоквиуми да одам да видам само, ако не сум задоволна на испит, ама ова....

Denes angliski profesorkata rece deka koj nema da bide zadovolen od ocenkata od kolokvium i saka da go prepolaga na ispit za povisoka togas na tie studenti ke im dade drug ispit,mislam deka ke ima i na pisuvanje(mn potezok i nepreporaclivo) a tie sto ke odat direktno na ispit ke bide isto so zaokruzuvanje kako na kolokvium.i ako ima takvi slucai ke treba da se izvesti profesorkata blagovremeno.vaka bilo i minatite godini ili?
Да треба да се извести професорката ако сакаш да преполагаш да и кажеш а дали е потешко или не незнам .

Ако има некој прашања по Јавни финансии и Стратегиски маркетинг нека прати на d_ivana@live.com однапред ви благодарам.

Фала ти ДА, инаку забуна прави интервал на пример над 1000 или кога ќе напишат > 500 (долниот лимит е даден=1000 или =500, горниот буквално е бесконечен).
0-100=50
100-300=200
300-500=400
>500=?

Нас Калина ни рече да ја продолжиме низата само, значи ако е 250, би ти дошло 1250.

Колеги, некој да не знае меѓународна дали има прашања на заокружување или само точно-неточно и разкажување? И по колку има од сите и колку бода носат?

Ако има некој прашања по Јавни финансии и Стратегиски маркетинг нека прати на d_ivana@live.com однапред ви благодарам.

Стратегиски маркетинг од скоро го предава проф. Снежана, така да и да најдеш прашања не знам дали ќе ти користат, бидејќи до лани го предаваше друг професор.

Сега ке го полагам , бев на час кога го рече тоа .
А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто друго

Колеги, некој да не знае меѓународна дали има прашања на заокружување или само точно-неточно и разкажување? И по колку има од сите и колку бода носат?

15 strikno na pisuvanje 1 prasanje 3 boda vkupno 45 za pominuvanje ne mi teknuva kolku bese ..

А англиски од што учите од таа скирптата што ја пуштила она или од книга и дали знаете што прашања ќе има дали граматика или нешто друго
И од тоа и од тоа , граматика да ке има , а што точно ке има , пишува на групата на колеги на фб мислам...

Може некој да ми даде линк од таа група колеги ако не му е тешко зашто никако не можам да ја најдам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom