Фала, а да не знаеш ти, или некој друг дали има нешто што не треба статистика да се учи и дали треба 3 глава?megunarodna 130,mcr 150,mal biznis 180,statistika so kraj na sedma glava mislam
По меѓународна прашањата се многу големи и има многу за пишување. И пишувај се што знаеш, ако не ти стаса простор пишувај одпозади. Има прашања кои содржат и по три потпрашања внатре. Ама важно си пишуваш со свои зборови и НЕМОЈ да оставаш празно! Оценувањето никој не знае како иде тоа само она си знае и у принцип нема многу големи оцени.Ти благодарам за одговоров,а како одговараше во кратки црти концизно така, само тоа што пишува?
Aj ako moze nekoj od kolegite, sto go imaat zemeno Pravni i eticki aspekti na internet za izboren, neka go napise mailot na profesorot Goce Naumovski.
blagodaram odnapred
treta glava 100% ne treba a imase i nekoi od rasporedite eden ili dva samo ne trebase inace do 7ma se,resavaj gi site zadaci na krajot od temata i uci teroija najceto boldiranoto i nabrojuvanki..Фала, а да не знаеш ти, или некој друг дали има нешто што не треба статистика да се учи и дали треба 3 глава?
Ако може и на мене Јавни Финансии ?Ke moze li i mene da mi pratite JAVNI FINANSII sto imate fala
Dali dozna sto treba od 5-ta tema za smetk.kontrolni sistemi? ))Скс за прв колоквиум е првите 5теми, и од 5та тема неколку лекции треба да се учат, само не знам точно до каде..
Вчера асистентот предаде до 5та тема -- 3. Деловни активности и интерни контроли на приходен циклусDali dozna sto treba od 5-ta tema za smetk.kontrolni sistemi? ))
moj sovet uci od kniga,iako polozia i so skripta sepak bolje ti e od kniga vodi se spored skripta no citaj i od kniga metodite,nabrojuvanki,definicii mislam ne tolku,nabrojuvanki mislam najcesto i od 4 ponudeni imas 4 mozni da zaokruzis,toa e toa.ke moze nekoj da pise od 2ra godina lani ekonomika sto da se ucii nabrojuvankite li definiciite i statistika teorijataa na sto da se obrne vnimanie