Фала, а да не знаеш ти, или некој друг дали има нешто што не треба статистика да се учи и дали треба 3 глава?megunarodna 130,mcr 150,mal biznis 180,statistika so kraj na sedma glava mislam![]()
По меѓународна прашањата се многу големи и има многу за пишување. И пишувај се што знаеш, ако не ти стаса простор пишувај одпозади. Има прашања кои содржат и по три потпрашања внатре. Ама важно си пишуваш со свои зборови и НЕМОЈ да оставаш празно! Оценувањето никој не знае како идеТи благодарам за одговоров,а како одговараше во кратки црти концизно така, само тоа што пишува?
Aj ako moze nekoj od kolegite, sto go imaat zemeno Pravni i eticki aspekti na internet za izboren, neka go napise mailot na profesorot Goce Naumovski.
blagodaram odnapred
treta glava 100% ne treba a imase i nekoi od rasporedite eden ili dva samo ne trebase inace do 7ma se,resavaj gi site zadaci na krajot od temata i uci teroija najceto boldiranoto i nabrojuvanki..Фала, а да не знаеш ти, или некој друг дали има нешто што не треба статистика да се учи и дали треба 3 глава?
Ако може и на мене Јавни Финансии ?Ke moze li i mene da mi pratite JAVNI FINANSII sto imatefala
Dali dozna sto treba od 5-ta tema za smetk.kontrolni sistemi?Скс за прв колоквиум е првите 5теми, и од 5та тема неколку лекции треба да се учат, само не знам точно до каде..
Вчера асистентот предаде до 5та тема -- 3. Деловни активности и интерни контроли на приходен циклусDali dozna sto treba od 5-ta tema za smetk.kontrolni sistemi?))
moj sovet uci od kniga,iako polozia i so skripta sepak bolje ti e od kniga vodi se spored skripta no citaj i od kniga metodite,nabrojuvanki,definicii mislam ne tolku,nabrojuvanki mislam najcesto i od 4 ponudeni imas 4 mozni da zaokruzis,toa e toa.ke moze nekoj da pise od 2ra godina lani ekonomika sto da se ucii nabrojuvankite li definiciite i statistika teorijataa na sto da se obrne vnimanie![]()