Менаџмент на човечки ресурси... и семинарска ќе ти дадам ако сакашBrace yourself, менаџмент испит утре.
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 21:33 ---
Кога се роковите за запишување на летниот семестар. И за изборен предмет некој полесен нека каже некој, само да не е за напамет учење. Викаат управување со ризик лесно било, друг некој?
Нема тестови Јавни финансии не барајте. Ако најдете некои тие ќе бидат од Живко, а од лани Михаил е професор, така да и прашањата се сосема различни.Nekade na posleden sprat bese, ali najubavo nekoj sluzitel si prasaj na fakultetot oni najubavo znaat
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 09:35 ---
Колешке најде нешто тестови Јавни финансии или не? А интерна ревизија како е тешко или лесно?
МЧР предавања? Ако е пак Бојаџиоски, единствено што оди на предвања е тој.Англиски веќе го имам зедено од лани, Правни и етички догодина ми е задолжителен, па мислам дека не може да се зеде како изборен, МЧР предавања ми се совпаѓа со редовните...да се спобудали човек.
Од прилика...социологија колкав е матријалот? Во студентскиот водич видов дека е во два дела...нешто повеќе од дваесет глави. Верно?
Ако имаш 2 задолжителни можеш да земеш 2 изборни, а ако имаш 3 задолжителни само можеш ако имаш на 8.5 просек. Според твоиве кредити имаш 2 задолжителни , така да можеш.Kolegi, mozat li da se zapisat 2 izborni predmeti vo II semestar? Imam 24 krediti, pa po nekoja logika, do 35 ima uste lufta?
Лани една колешка го проба ова и ја одбија на студентски. Во прва година имаме 7 предмети (4 во зимски и 3 во летен) а останатите 3 години имаме по 8 предмети (4+4). И не се замарајте многу со кредитите, важното е да имате 31 предмет, со тој број секако ќе освоите 240 кредити, а мислам дека тоа и не важи веќе.Kolegi, mozat li da se zapisat 2 izborni predmeti vo II semestar? Imam 24 krediti, pa po nekoja logika, do 35 ima uste lufta?