- Член од
- 1 септември 2010
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 2
Колеги беше некој да земе оцена вчера кај Љубиша по основи на сметководство, да ми каже која му е скалата за оценување.фала однапред,позз
Нема да има вежби Економика на претпријатије, само предавања така рече професорот. А некој да каже совет дали да се учи од книгата или од некоја скрипта со скретен материјал што ја имало во фотокопирнициве???Хммм... не би рекол дека Бојаџиоски е нешто посебен, можеби е толерантен ама треба да го гњавиш за да ти попушти. Сепак има одличен асистент, кој предава феноменално (вежбите)... и да, тој е секогаш спремен да им излезе во пресрет на студентите За вежби пушта списоци за редовност и тоа е доста битно, а тие списоците од предавањата никој не ги гледа
Јас бев и нема скала, како ќе му текне така пишува оценки, со 12 поени разлика исти оценки имавме со еден колега, и да го прашаш нема да ти каже како оди скалата. Инаку знам само дека со 166 става 10, ама со помалку не. И плус имаше колеги со по 120-130 едниот 8 имаше, едниот 6 :S:uvo:Колеги беше некој да земе оцена вчера кај Љубиша по основи на сметководство, да ми каже која му е скалата за оценување.фала однапред,позз
За ваква ли е муабетот? Имавме со другарките на времето во прва средно, одевме да јадеме во Мекдоналдс со попуст :kesa:Повеќе инфо околу фамозната наша картичка за редовност http://www.isicmacedonia.com/
Колку што знам јас ова важи само за оние кои се запишани до 2001 година, или така нешто... само не ме фаќај за зборЗа ваква ли е муабетот? Имавме со другарките на времето во прва средно, одевме да јадеме во Мекдоналдс со попуст :kesa:
Да прашам нешто за префрлање на новата програма, ако не завршиш до учебна 2012/2013 они автоматски те префрлат и ќе треба тогаш да се плати 2000 денари или куќа части?
Колку што знам јас ова важи само за оние кои се запишани до 2001 година, или така нешто... само не ме фаќај за збор
aман бе .. кога давал оценки ? ја не сум земал... сеа треба да го ловам у канцеларија ?Јас бев и нема скала, како ќе му текне така пишува оценки, со 12 поени разлика исти оценки имавме со еден колега, и да го прашаш нема да ти каже како оди скалата. Инаку знам само дека со 166 става 10, ама со помалку не. И плус имаше колеги со по 120-130 едниот 8 имаше, едниот 6 :S:uvo:
Претпоставувам, единствено ако не стави втор термин за земање оценки, зашто Зорица дури три термини имаше. Појди до канцеларија, ништо нема да те чини да го прашаш.aман бе .. кога давал оценки ? ја не сум земал... сеа треба да го ловам у канцеларија ?
асистентката рече дека отприлика за 2 недели ќе пуштат таков список за да видат отприлика колку луѓе ќе полагаат јавни финансии а кога ќе биде тоа незнам.ако каже ќе пишамПрашање за тие што го слушаат јавни финансии овој семестар. Пушти Михаил оваа недела на предавањата некој список за запишување или планира да пушти? (знаете како кај другите професори да има евиденција кој се го слуша предметот, редовност и сл.). Да знам дали да се појавам на предавање бидеќи имам и други предмети кои ми се совпаѓаат со тој термин.
Часови: Понеделник - 16 до 18 во предавална 3, и Вторник - 12 до 14 Амфи 3.Дечки, кога имаат е-бизнис часови/вежби по статистика?
Да, во читална секој ден од 11-14 часот со индекс. Ама само оние кои веќе запишале семестар, барем така пишуваше.Картициве од утре ќе се делат?