Економски факултет (reloaded)

Член од
1 септември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
2
Колеги беше некој да земе оцена вчера кај Љубиша по основи на сметководство, да ми каже која му е скалата за оценување.фала однапред,позз

Член од
14 септември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
0
Хммм... не би рекол дека Бојаџиоски е нешто посебен, можеби е толерантен ама треба да го гњавиш за да ти попушти. Сепак има одличен асистент, кој предава феноменално (вежбите)... и да, тој е секогаш спремен да им излезе во пресрет на студентите :) За вежби пушта списоци за редовност и тоа е доста битно, а тие списоците од предавањата никој не ги гледа :)
Нема да има вежби Економика на претпријатије, само предавања така рече професорот. А некој да каже совет дали да се учи од книгата или од некоја скрипта со скретен материјал што ја имало во фотокопирнициве???

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Колеги беше некој да земе оцена вчера кај Љубиша по основи на сметководство, да ми каже која му е скалата за оценување.фала однапред,позз
Јас бев и нема скала, како ќе му текне така пишува оценки, со 12 поени разлика исти оценки имавме со еден колега, и да го прашаш нема да ти каже како оди скалата. Инаку знам само дека со 166 става 10, ама со помалку не. И плус имаше колеги со по 120-130 едниот 8 имаше, едниот 6 :S:uvo:

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
Повеќе инфо околу фамозната наша картичка за редовност :) http://www.isicmacedonia.com/

А за економика и со учење од скрипти од либро можело да се извадат високи оцени.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Прашање за тие што го слушаат јавни финансии овој семестар. Пушти Михаил оваа недела на предавањата некој список за запишување или планира да пушти? (знаете како кај другите професори да има евиденција кој се го слуша предметот, редовност и сл.). Да знам дали да се појавам на предавање бидеќи имам и други предмети кои ми се совпаѓаат со тој термин.

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Повеќе инфо околу фамозната наша картичка за редовност :) http://www.isicmacedonia.com/
За ваква ли е муабетот? Имавме со другарките на времето во прва средно, одевме да јадеме во Мекдоналдс со попуст :kesa:

Да прашам нешто за префрлање на новата програма, ако не завршиш до учебна 2012/2013 они автоматски те префрлат и ќе треба тогаш да се плати 2000 денари или куќа части?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.659
За ваква ли е муабетот? Имавме со другарките на времето во прва средно, одевме да јадеме во Мекдоналдс со попуст :kesa:

Да прашам нешто за префрлање на новата програма, ако не завршиш до учебна 2012/2013 они автоматски те префрлат и ќе треба тогаш да се плати 2000 денари или куќа части?
Колку што знам јас ова важи само за оние кои се запишани до 2001 година, или така нешто... само не ме фаќај за збор :)

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Да за студентите што се имаат запишано до 2001 вази тоа.А знае некој јас сега во јануари имам извадено ISIC картичка, пак треба да плаќам и уште една да вадам????

Колку што знам јас ова важи само за оние кои се запишани до 2001 година, или така нешто... само не ме фаќај за збор :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јас бев и нема скала, како ќе му текне така пишува оценки, со 12 поени разлика исти оценки имавме со еден колега, и да го прашаш нема да ти каже како оди скалата. Инаку знам само дека со 166 става 10, ама со помалку не. И плус имаше колеги со по 120-130 едниот 8 имаше, едниот 6 :S:uvo:
aман бе .. кога давал оценки ? ја не сум земал... сеа треба да го ловам у канцеларија ?

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
aман бе .. кога давал оценки ? ја не сум земал... сеа треба да го ловам у канцеларија ?
Претпоставувам, единствено ако не стави втор термин за земање оценки, зашто Зорица дури три термини имаше. Појди до канцеларија, ништо нема да те чини да го прашаш.

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Прашање за тие што го слушаат јавни финансии овој семестар. Пушти Михаил оваа недела на предавањата некој список за запишување или планира да пушти? (знаете како кај другите професори да има евиденција кој се го слуша предметот, редовност и сл.). Да знам дали да се појавам на предавање бидеќи имам и други предмети кои ми се совпаѓаат со тој термин.
асистентката рече дека отприлика за 2 недели ќе пуштат таков список за да видат отприлика колку луѓе ќе полагаат јавни финансии а кога ќе биде тоа незнам.ако каже ќе пишам

Член од
16 јануари 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Дечки, кога имаат е-бизнис часови/вежби по статистика?

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Дечки, кога имаат е-бизнис часови/вежби по статистика?
Часови: Понеделник - 16 до 18 во предавална 3, и Вторник - 12 до 14 Амфи 3.

Вежби: Четврток - 16 до 18 Предавална 3. Си пишува на распоредот :).

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Картициве од утре ќе се делат?

Kajgana Shop

На врв Bottom