- Член од
- 18 јануари 2008
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 14
Колеги , математички методи и финансиски пазари до кај е стигнато со предавање знае некој ???
Се разбира дека не носи 80Колеги знае некој дали се точни кредитите за предметите на страната на факултетот? Точно е тоа дека финансиски менаџмент носи 80,0 кредити? :nesvest:
Па добро можеби нема да почнам да учам одма али ме интересираше онака , колку што знам не постапив спротивно од правилата. Или готово више ова преминува во диктатура.Избришани 5 мислења, зашто не ги почитувате правилата. Чисто информационо
И не ми е јасно зошто после 1 предавање прашувате до кај се стигнати со предавање, секако нема да почнете да учите од денес
Ајде излези пред седиштето на Кајгана, со капче на глава и почни да викаш: Диктатурааа, ова е демократијата на The MummyПа добро можеби нема да почнам да учам одма али ме интересираше онака , колку што знам не постапив спротивно од правилата. Или готово више ова преминува во диктатура.
Од студентски продолжуваш право накај кабинетите кои се наоѓаат од таа страна (на истиот спрат) и прв или втор е токму неговиот кабинет.Колеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ?
Kako da ne moralo, uzivaj nema veze bitno imaj go ucebnikot ti pa dali na staro ili novo manje vise, istoto go kaza i laniколеги не бев на првиот час менаџмент на човечки ресурси а гледам дека сите барате учебник на старо. професорот кажал дека мора да се купи учебникот ??? и ако има некој број од тој Петар што спрема математика нека каже во спротивно ќе треба да го влечам математика до 4-та
Убаво објасни колегата zevzek погоре, дополнително објаснување - во иста канцеларија со професорот Сашо Арсов, по финансиски менаџмент ако го имаш слушаноКолеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ?
Има учебник ама не ти треба, јас згрешив што го ископирав бидејќи воопшто не ми користеше.Да прашам дали има некој МАРКЕТИНГ ПОЛИТИКА НА ЦЕНИ ?? нема учебник од што ке се учи??
Имаше грешка во табелите во надворешна трговија (а исто мислам и кај меѓународна). Два пати се пoвторуваат истите бројки.Imam problem so MEGJUNARODNA EKONOMIJA, TEORIJA NA KOMPARATIVNI PREDNOSTI STO E pa ja sfativ samo TABELITE 1-5 I 1-6 KAKO SE DOBIENI TIE BROJKI STO SE VO NIV ??? ako moze da mi kaze nekoj pvt