Зарем и биномен распоред не треба да се учи? Мислам дека тој требаше од прекинатите... Поправи ме ако е нешто ново од денес, може да не сум информиранаСтатистика рече Славе дека во четврток ќе имаме предавање со Драган и тој ќе ни кажел што не треба да се учи од 5та глава за на колоквиум. Денес заврши со 5.2, стигна до 5.3.
Инаку не знам дали некој праша претходно, освен 3 глава не треба да се учи и 4.2 Модели на прекинати распореди на веројатноста (тука мислам и на 4.2.1, 4.2.2, 4.2.3 и 4.2.4)
Колешке на кои предавања ќе биде Драган во 8 или во 12 :smir:Статистика рече Славе дека во четврток ќе имаме предавање со Драган и тој ќе ни кажел што не треба да се учи од 5та глава за на колоквиум. Денес заврши со 5.2, стигна до 5.3.
Инаку не знам дали некој праша претходно, освен 3 глава не треба да се учи и 4.2 Модели на прекинати распореди на веројатноста (тука мислам и на 4.2.1, 4.2.2, 4.2.3 и 4.2.4)
Пред две години од петта глава не се падна ништо на колоквиум, или само едно прашање, не сум сигурен...Статистика рече Славе дека во четврток ќе имаме предавање со Драган и тој ќе ни кажел што не треба да се учи од 5та глава за на колоквиум. Денес заврши со 5.2, стигна до 5.3.
Шуклев има пуштено само еден список до сега... можно е во четврток уште еденИма ли пуштено Шуклев список за присуство на мал бизнис?
И теми за семинарска по м. на човечки ресурси кога ќе добиеме?
Одамна не сум читала на темава, па се извинувам ако некој веќе го дискутирал ова.
da , koga ke e Dragan?Колешке на кои предавања ќе биде Драган во 8 или во 12 :smir:
znaci samo da ja citneme? FalaПред две години од петта глава не се падна ништо на колоквиум, или само едно прашање, не сум сигурен...
На тие што сме втора група ни кажа дека ќе бидеме драган... а за вас од прва незнам, ваљда и кај вас ќе биде Драган али мање више битно..da , koga ke e Dragan?
Статистика рече Славе дека во четврток ќе имаме предавање со Драган и тој ќе ни кажел што не треба да се учи од 5та глава за на колоквиум. Денес заврши со 5.2, стигна до 5.3.
Од почеток се до петта глава, заклучно со неа.што и до каде треба да се учи информациони технологии?!?!?!
Благодарам.
А да те посоветувам јас тебе да не си играш со оганОд почеток се до петта глава, заклучно со неа.
Да прашам за мал бизнис...Ако го полагам на испит, наместо на колоквиуми, оценката ќе зависи само од освоените поени на испит?
pa neli denes nemame statistika, ili ova 2 grupa?Статистика рече Славе дека во четврток ќе имаме предавање со Драган и тој ќе ни кажел што не треба да се учи од 5та глава за на колоквиум. Денес заврши со 5.2, стигна до 5.3.
ako se u stilot na edlovna etika pagam sigurno ,zoso togas po 30 strani odvaj gi ucev ,a ne sega po 150Е што колоквиумите? Ако се у стилот на деловна етика, не ќе да се тоолку лесни и едноставни ко што сите ги праите
2ра група имаше денес...pa neli denes nemame statistika, ili ova 2 grupa?
ako se u stilot na edlovna etika pagam sigurno ,zoso togas po 30 strani odvaj gi ucev ,a ne sega po 150