- Член од
- 21 февруари 2008
- Мислења
- 225
- Поени од реакции
- 8
од 8:30Колеги нека ми каже некој од колку саат полагаме економика на претпријатие:nesvest: на 04.06 ... :smir:
од 8:30Колеги нека ми каже некој од колку саат полагаме економика на претпријатие:nesvest: на 04.06 ... :smir:
Јас полагам од 11:00, ама не знам дали е исто за сите.osnovi na smetkovodstvo na 03.06 vo kolku casot se polaga,znae nekoj?
Мене нешо ми спомнаа дека има 20 прашања х3 бода и 5 задачи х8 бода. Вкупно 100 а се поминува сигурно со 60 ама ако ја смине границата со 56За Статистика како оди бодувањето???Колку прашања ќе има колку задачи?И по колку бода ќе носат?А и ако се знае границата за 6 ка?
Фала ти колега...Голема разлика ова од задача до прашање.Можеби и е подобро така.Мене полесни ми идат задачите неголи теоријата.Мене нешо ми спомнаа дека има 20 прашања х3 бода и 5 задачи х8 бода. Вкупно 100 а се поминува сигурно со 60 ама ако ја смине границата со 56
ја има симнувано и на 50 и на 45.Мене нешо ми спомнаа дека има 20 прашања х3 бода и 5 задачи х8 бода. Вкупно 100 а се поминува сигурно со 60 ама ако ја смине границата со 56
И пресметување ќе има?? Ај не зезајтеСамо од калкулации
А под задача од калкулација што подразбираш?И пресметување ќе има?? Ај не зезајте
+
И да не знае некој колку прашања ќе има и колку ке трае испитот?? И во која просторија?
Еее кој учи врз хипотеза поставена на теорија на веројатност му е и те како битно хахаах Се шалам aма ако знаеш кажи миА под задача од калкулација што подразбираш?
Што е битно бројот на прашањата и времето на испитот стварно не можам да ве разберам
Мислам дека лани било 75+znae li nekoj kako e skalata za oceni po osnovi na e-biznis i dali profesorot popusta za nekolku boda ako ti falat:S:S:S
Пошто и јас го прашав тоа за статистика се сметам каа именуван па ќе си кажам замене...А под задача од калкулација што подразбираш?
Што е битно бројот на прашањата и времето на испитот стварно не можам да ве разберам