- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.315
- Поени од реакции
- 15.549
Еднаш стигнавме и до 528ма странаОф топик... до 666 страна сме стигнале :devil3:
Еднаш стигнавме и до 528ма странаОф топик... до 666 страна сме стигнале :devil3:
Ќе биде и више само 666 е муабетот, ако ме разбИраш нали овајЕднаш стигнавме и до 528ма страна
Те разбравЌе биде и више само 666 е муабетот, ако ме разбИраш нали овај
оценки економика на 7ми јуни-понедељак (и тие што не сме земале)И јас исто немам земено оценка така да и мене ме интересира ова. Според мене мислам дека после 4ти јуни т.е. после испитот заедно со тие што ќе положат ќе ни даде оценка без проблем. Ако има некој поточна информација нека каже.
во колку часот ?оценки економика на 7ми јуни-понедељак (и тие што не сме земале)
оо, ако има и јас сакам, не скржавете само на него/неа да му праќате.zdravo kolegi moze li nekoj da mi pomogne neshto za finansiski menagjment prasanja ako imete pratet mi na mejl
vi se zablagodaruvam odnapred
Една моја другарка беше да земе оценка и истото и го кажаа. Ке имало соопштение на огласна во колку и каде ке биде.не знам, тоа не кажа. јас денеска бев кај љупчо да ми даде оценка, ми рече на 7ми да се вратам, и толку беше муабетот
Само од калкулацииМоже некој да ми каже какви задачи економика имаше на колок ?