Теоријата е 60% од оценката. Значи од теорија треба да имаш 100% за да поминеш со 6ка.fala mn kolega
pa Valjda si ides ti na vezbi najnormalno i sea zavisi kolku poeni ke imate celono site od grupata ama toa nema veze so teorijava bitno od teorija da imas 60% i ke pomines :helou:
....Ако си кај Славе, тестот изгледа вака:
http://www.4shared.com/dir/30872692/c1c22753/sharing.html
20 прашања(секое по 3поени), 5 задачи(секоја по 8поени)=вкупно 100. Границата за положување му варира од 45-60, зависи кога.
Еден или два можни одговори.
Не ја отвара.Може ги стават резултатите...Не верувам пошто е Сабота а и е веќе 20 часот.Сигурно нема некој да седне резултати да ставада не знае некој дали има резз трг.право???веб страната за економски не ми ја отвара????позз
Da ne znaes koga ke ima rezultati EVT ??:helou: ЕВТ ДО КОЈА СТРАНА ТРЕБА ТОЧНО ДА СЕ УЧИ??????
По правило на испит доколку има помалку од 50 души кој полагаат тогаш испитот е на раскажување со од прилика 5-7 прашања, но доколку полагаат повеќе од 50 студенти тогаш тестот е оптички (со шифрарник)Aj nekoj sto bil na ispit trgovsko neka mi kaze dali e esejski testot ili isto ko kolokviumite na zaokruzuvanje
Јас сум куб и јас уште добивам одговор од студентски дека неможам да полагам априлскаI onie sto se na kub mozaat da polagaat aprilska sesija ?????????????
На студентски не знаат ништо, можеби не ни знаат за оваа одлука Најпаметно е да го прашаш продеканот за настава...Јас сум куб и јас уште добивам одговор од студентски дека неможам да полагам априлска
:nesum: Ако случајно нешто поинако разберам ке пишам
Не смееш...jas sum prva godina i znae li nekoj dali smeam da polagam vo aprilska sesija?aj neka kaze nekoj ako znae
Ако има нешто фрлете и на мене.Nekoj da ne ima prasanja MCR? fala:smir:
Не е завршена за сите :kajg:Помина колоквиумска не видов некој да се пофали дека положил или уште славите