ДаDruze znam deka posledna sansa mi e u fevruari. Prasuvav dali imam pravo da polagam predmeti od vtora (tret semestar)
немој си избрала Развој на економска мисла.предава еден старец Методија Стојков и ке учите за секој ебан економист што кажал.прилично е тешко за учење(бар во мое време кога беше на раскажување):smir: Не ми лежат мноуг јазици,се трудам да ги избегнувам.
Инаку јас сакав да изберам развој на економска мисла и организационо однесување.Знаете ли кој предава по овие предмети?
А сега се збори дека и маркетинг ке ни биде изборен па ке видиме можеби ке има некои промени.Инаку уписниот рок бил од 22 до 30 септември.
ај друже со оглед на тоа дека си извадил 10-ка дај некој совет што како зашто да се спремам за у февруариЈас да се пофалам дека исчистив година со стил - 10ка статистика
за книжен фонд се тие 2100 ,ај друже со оглед на тоа дека си извадил 10-ка дај некој совет што како зашто да се спремам за у февруари
btw знае ли некој дали треба да се уплаќаат тие 2100 ден. (за упис на година) и ако треба што треба да стои на уплатницата у делот Цел на дознака
Еве јас ќе ти кажам за Статистика, научија добро теоријата, а за задачите доволно е по еднаш да решиш од секој вид колку да добиеш рутина, а формулите ти се дадени така да ништо страшноај друже со оглед на тоа дека си извадил 10-ка дај некој совет што како зашто да се спремам за у февруари
btw знае ли некој дали треба да се уплаќаат тие 2100 ден. (за упис на година) и ако треба што треба да стои на уплатницата у делот Цел на дознака
А начинот на оценување е преку класични задачи или преку шифрарник?За Макроекономија не знам, а за Економска статистика може да кажам нешто пошто ми беше задолжителен паа не е исто како статистика, пошто и јас имав уплав кога слушнав дека зборот статистика е присутен и во овој предмет ама нема врска, не е ништо страшно, со оглед на тоа дека професорката малце не се поднесува:pos2: и бара присуство на предавања и на вежби,другото во врска со предметот е дека воопшто не е тежок , и задачите се гола вода.:helou: