Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze znam deka posledna sansa mi e u fevruari. Prasuvav dali imam pravo da polagam predmeti od vtora (tret semestar)
немој си избрала Развој на економска мисла.предава еден старец Методија Стојков и ке учите за секој ебан економист што кажал.прилично е тешко за учење(бар во мое време кога беше на раскажување):smir: Не ми лежат мноуг јазици,се трудам да ги избегнувам.
Инаку јас сакав да изберам развој на економска мисла и организационо однесување.Знаете ли кој предава по овие предмети?
А сега се збори дека и маркетинг ке ни биде изборен па ке видиме можеби ке има некои промени.Инаку уписниот рок бил од 22 до 30 септември.
Јас да се пофалам дека исчистив година со стил - 10ка статистика![]()
ај друже со оглед на тоа дека си извадил 10-ка дај некој совет што како зашто да се спремам за у февруари
btw знае ли некој дали треба да се уплаќаат тие 2100 ден. (за упис на година) и ако треба што треба да стои на уплатницата у делот Цел на дознака
Еве јас ќе ти кажам за Статистика, научија добро теоријата, а за задачите доволно е по еднаш да решиш од секој вид колку да добиеш рутина, а формулите ти се дадени така да ништо страшноај друже со оглед на тоа дека си извадил 10-ка дај некој совет што како зашто да се спремам за у февруари
btw знае ли некој дали треба да се уплаќаат тие 2100 ден. (за упис на година) и ако треба што треба да стои на уплатницата у делот Цел на дознака
За Макроекономија не знам, а за Економска статистика може да кажам нешто пошто ми беше задолжителенпаа не е исто како статистика, пошто и јас имав уплав кога слушнав дека зборот статистика е присутен и во овој предмет ама нема врска, не е ништо страшно, со оглед на тоа дека професорката малце не се поднесува:pos2: и бара присуство на предавања и на вежби,другото во врска со предметот е дека воопшто не е тежок , и задачите се гола вода.:helou: