R
Rigel Kent
Гостин
^ Ama realno skapo
скопје виена за нова година се наоѓа ли нешто ?
Има но цената ти е 200 % повисока за празниците И уште од сега треба да резервираш.
ове можеш за Минхен да видиш http://wizzair.com/mk-MK/Searchda da za od sea mi treba skopje viena ili skopje minhen nesto eftino ako ima
da da za od sea mi treba skopje viena ili skopje minhen nesto eftino ako ima
Знае ли некој дали Wizzair ја пушти линијата до Париз, никако не можам да добијам резултат за ниеден датум ?
Feedback од патувањето: времето помеѓу двата лета ни беше 1 час и 25 минути. Со трчање успеавме да стигнеме за 45 мин. На враќање беше потребно мнооогу повеќе бидејќи редицата кај пасошката контрола беше огромна. За среќа имавме 4 часа помеѓу летовите. Секое евро и трчање се исплатешеСигурно е Фиумичино.
Саат и пол не е страшно, башка и иста компанија е, и тоа на нивниот главен аеродром. Што и да е случи ти гарантираат.
Не би требало да се мислиш.
Знае, истото прашање (и одговор) го има и на претходната страница во темата.
Првиот лет е на 18-ти Април.
Од скоро и Рајанер почна да лета до Лисабон па може да се направи некаква комбинација со Визер до Брисел или Франкфурт, па после со Рајан, ама тоа од пролет, кога ќе почне Визер со новите линии од Скопје. Инаку јас одамна сакам да одам до Лисабон и не сум отишла баш заради тоа што картите се прилично скапи и од Скопје има многу лоши конекции. На овој начин може да се искомбинира нешто.Имате ли некои податоци за ефтини карти до Лисабон?