Евтини авионски карти

R

Rigel Kent

Гостин

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
http://wizzair.com/mk-MK/about_us/contact_us

преку телефон

За одговорени повици македонски
059030440
(Цена на повик 35,40 MKD за минута плус мрежниот додаток. Повиците од мобилен телефон може да се наплатат по повисока цена.)

Веќе подолго време не работи овој телефонски број не знам што е проблемот.

Член од
29 август 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo... Sakam da mi kazete nekoj evtin povraten let od Skopje-Memingen(FMM) za 2vozrasni i 2deca sega za vo septemvri od 5 do 8 dena sedenje

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Zdravo... Sakam da mi kazete nekoj evtin povraten let od Skopje-Memingen(FMM) za 2vozrasni i 2deca sega za vo septemvri od 5 do 8 dena sedenje
Чим знајш да користиш компјутер мојш многу лесно да си побараш на страната од виз wizzair.com/mk-MK/Search на македонски јазик се шо те интересират. Неморат се да чекаш на готово пошто „Волкот е дебел во вратот зошто сам си ја врши својата работа“.

Член од
28 март 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
zdravo na site prvpat ke pravam rezervacija za memingen so wizair za mene i dete (4.5g) e sega karta vadam i za nego po ista cena kako i za mene rezervacija ke pravam preku net me ineresira koga za bagaz treba da pravam cekiranje da stavam po 1 torba i za mene i za detevo i po edna besplatna kabinska torba ili samo kaj mene treba da pisam dve cekirani torbi i dali 32kg e dozvoleno za edna torba ili moze na primer dve torbi do 32kg i se racunaat kako edna pozzzz

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
zdravo na site prvpat ke pravam rezervacija za memingen so wizair za mene i dete (4.5g) e sega karta vadam i za nego po ista cena kako i za mene rezervacija ke pravam preku net me ineresira koga za bagaz treba da pravam cekiranje da stavam po 1 torba i za mene i za detevo i po edna besplatna kabinska torba ili samo kaj mene treba da pisam dve cekirani torbi i dali 32kg e dozvoleno za edna torba ili moze na primer dve torbi do 32kg i se racunaat kako edna pozzzz

Стави една кај тебе, една кај него. Не дека нема да имаат разбирање на аеродром ако двете ги ставиш кај тебе, но по правило ја плаќаш торбата, не ти следуваат додатни килограми над 32 по човек. А точки и запирки не знам каде ќе најдеш на тие години :D

Член од
28 март 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
Стави една кај тебе, една кај него. Не дека нема да имаат разбирање на аеродром ако двете ги ставиш кај тебе, но по правило ја плаќаш торбата, не ти следуваат додатни килограми над 32 по човек. А точки и запирки не знам каде ќе најдеш на тие години :D
fala na odgovorot ako zaglavam nekade pak ke prasham :) inaku 4,5 god. pishav samo tuka na forumot znam deka treba da bide 4:)

DCV

Член од
4 септември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
http://wizzair.com/mk-MK/about_us/contact_us

преку телефон

За одговорени повици македонски
059030440
(Цена на повик 35,40 MKD за минута плус мрежниот додаток. Повиците од мобилен телефон може да се наплатат по повисока цена.)

Каков македонски!? Кога се јавив имаше единствено опција за српски јазик.

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
Evtina karta skopje paris skopje
Odenj oktomvri bilo koj den vrakanje za 3 meseci

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
www.wizzair.com зашто луѓе сами не си проверувате....:tapp:

Летот стартува од Април догодина. Во меѓувреме веројатно има некој релативно ефтин билет преку Кроација, Србија итн.

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
www.wizzair.com зашто луѓе сами не си проверувате....:tapp:
зашто ти не провериш пред да постираш
убаво пишав одење октомври
--- надополнето: 30 септември 2013 во 16:20 ---
Летот стартува од Април догодина. Во меѓувреме веројатно има некој релативно ефтин билет преку Кроација, Србија итн.
има една преку јат или адриа 250 и нешто евра мислев поевтино од тоа да не има

Kajgana Shop

На врв Bottom