Евтини авионски карти

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Вчера си купив карта Скопје Ајндховен за Март за 3500 денари без вклучен багаж.That's the spirit (y)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Дечки, ми треба малце помош.
Не можам да букирам карта преку визер зошто веќе втор, трет ден серверот за наплата паѓа.
Итно ми е, морам да купам карта бидејќи на 16ти треба да патувам. Секој совет е добредојден.
Однапред фала.

Не е можно серверот да ти паѓа пробај од друг компјутер.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
некое инфо ќе има ли Адриа и оваа година нешто како лани што беше 99 евра за Љубљана - Скопје?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Zdravo. da ve prasam dali nekoj znae avio kompanija za do Hag ili Roterdam??
ima preku wizzair do Eindhoven, ama ne mi odgovara

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423

Хаг нема аеродром, го користи тој од Ротердам. Пробај преку Austrian или Croatian Airlines. Ама тоа би било малку поскапа варијанта, оти ќе треба да менуваш авиони во Виена (преку Минхен) т.е. Загреб (преку Лондон) со Croatian. Зошто не ги земеш Wizzair?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360

До Хаг да стигнеш ќе се измачиш такви карти ти се по 300 евра буквално. Зашто не одиш до Ајндховен Со Виз од таму имаш автобус 3.5 евра до центарот на Ајндховен и на железничката имаш воз до Хаг,Ротердам итн

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Fala na informacija :)
So Wizz do eidhoven da odam, posle ke ja fatam so voz ili bus nakaj Roterdam..so pari se karti za Voz znae nekoj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Извеснонајавената Валахиа Ер која иначе мислев ќе пропадне сепак започна да лета кон Скопје. Вчера го имаа првиот лет Скопје Базел а денешниот од Хамбург е откажан поради времето. Нудат карти за Рим, Базел,Хамбург

http://www.flywings.net/

Член од
12 мај 2012
Мислења
133
Поени од реакции
218
Ај ако знае некој колку би ми коштало повратна карта до Париз ? Која компанија има најевтини летови до таму ?:)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Ај ако знае некој колку би ми коштало повратна карта до Париз ? Која компанија има најевтини летови до таму ?:)

Од Април Визер лета од Скопје до Париз(Беаувис).Цени имаш на

www.wizzair.com

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Еве еднаш јас да му украдам чест на Tranquilis. Срцките од Визер ни пуштаат нова линија Скопје-Болоња од четврти април.
http://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizen215

Cologne = Келн ;)

Не ја гледам логиката во оваа линија, Келн е на помалку од 100 км од Дортмунд до кој веќе има линија. Централна, Источна, Северна Германија се заборавени. Големи региони како Хамбург, Бремен, Хановер, Берлин се заборавени. Мене исто ми доаѓа и до Келн и до Дортмунд, над 300 км ми се и двата града оддалечени. Се надевав Хановер или барем Бремен, вака се разочарав.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Cologne = Келн ;)

Не ја гледам логиката во оваа линија, Келн е на помалку од 100 км од Дортмунд до кој веќе има линија. Централна, Источна, Северна Германија се заборавени. Големи региони како Хамбург, Бремен, Хановер, Берлин се заборавени. Мене исто ми доаѓа и до Келн и до Дортмунд, над 300 км ми се и двата града оддалечени. Се надевав Хановер или барем Бремен, вака се разочарав.

Упс да my mistake. Благодариме на исправка јас го збркав со Болоња незнам по која логика....
--- надополнето: 23 декември 2013 во 17:56 ---
Упс да my mistake. Благодариме на исправка јас го збркав со Болоња незнам по која логика....Што се однесува до Хамбург веќе има линија од Скопје со Valahia Air они ги почнаа летовите незнам колку ќе издржат но сега за сега возат. Само ме интересира дали некоја агенција во Македонија ги продава нивните карти бидејќи веб страната изгледа ужас.
http://www.flywings.net/

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Летовите на релација Скопје Рим и Офицјално се преземени од Livingston картите се достапни и online

http://www.livingstonair.it/it

Kajgana Shop

На врв Bottom