Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова ти е една варијанта од Софија, со Луфтханза, ама за враќање имаш 12часа чекање во Франкфурт, ако не ти е проблем време, таман ќе си го прошеташ и Франкфурт. 172 евраАко може некој да ми каже колку се цените на авионските летови од Софија, Солун до Амстердам, да кажеме од 20 Јуни до 24 Јуни враќање.
Благодарам однапред.![]()
Благодарам за одговорот, ама ги видов веќе овие понудиОва ти е една варијанта од Софија, со Луфтханза, ама за враќање имаш 12часа чекање во Франкфурт, ако не ти е проблем време, таман ќе си го прошеташ и Франкфурт. 172 евра
13:30ср 20 јуниSofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna14:55ср 20 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl AirportВреме за трансфер 6h 05m
21:00ср 20 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl Airport22:10ср 20 јуниAmsterdam, HolandiaAMS - SchipholВр'штане
20:05нд 24 јуниAmsterdam, HolandiaAMS - Schiphol21:15нд 24 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl AirportВреме за трансфер 12h 35m
09:50пн 25 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl Airport13:00пн 25 јуниSofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna
За 202 евра имаш директен, подобра варијанта
202 EURЦена за билета вклјучително и летиштните такси
Тр'гванеЧас и мјасто на излитане (местно време)Час и мјасто на пристигане (местно време)
07:30ср 20 јуни
Sofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna09:20ср 20 јуни
Amsterdam, HolandiaAMS - Schiphol
Вр'штане
10:40нд 24 јуни
Amsterdam, HolandiaAMS - Schiphol14:10нд 24 јуни
Sofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna
Бев денес во туристичка агенција преку која аплицирав за work&travel програма за летово и ми рекоа дека доста се поскапени билетите за разлика од минатата година. Лани летав Софија-Рим-Бостон за 639 евра повратна (23 мај поаѓање - 9 септември враќање) со Алиталија. Сега рекоа дека се движат од 750 до 850 евра, најефтина варијанта било Скопје-Виена-Њујорк за 714 евра преку Аустриан Ерлајнс (?) па потоа на дополнителен трошок до Бостон (бус/воз). Другар кој оди преку друга туристичка агенција, исто на W&T програма, ќе лета преку Алиталија на релација Софија - Рим - Бостон за 660 евра повратна (поаѓа некаде 15ти јуни, враќање при крај на септември). Е сега, јас барав низ нет и на алиталија сајтот ама не ми се појави ништо поефтино од 1050ина долари (~800 евра).
Значи замолувам некој поупатен да ми помогне при наоѓање колку што е можно поефтина варијанта за летање до Бостон. Би се нафатил да тргнам од Софија или Скопје, преку 1 до макс. 2 промени на авион, поаѓање 21 мај - враќање околу 25ти септември (флексибилно е поаѓање/враќање за плус/минус 3 дена). Без разлика која е авиокомпанијата. Благодарам![]()
Благодарам на одговорот! Само уште овa не ми е јасно - дали е летот директен или има промена на авион? Според ова што го прочитав на линкот combined flights of Bulgaria Air and Virgin Atlantic! , претпоставувам дека Булгариа Аир ќе лета до Лондон (со оглед на тоа дека Вирџин Атлантик се британска компанија), а од таму со Вирџин до Бостон? Доколку е така молам за потврдаСофија-Бостон 680евра со вклучени такси
http://www.air.bg/en/promotions/promodetail/id/49
Благодарам на одговорот! Само уште овa не ми е јасно - дали е летот директен или има промена на авион? Според ова што го прочитав на линкот combined flights of Bulgaria Air and Virgin Atlantic! , претпоставувам дека Булгариа Аир ќе лета до Лондон (со оглед на тоа дека Вирџин Атлантик се британска компанија), а од таму со Вирџин до Бостон? Доколку е така молам за потврда![]()
Како се движат цените до Чикаго како се исплаќа повеќе преку Скопје или Софија... од 20-30 мај тука негде 2 карти ми требат![]()
Добро луѓе јас ќе збеснам ако не ми помогнетеДај ве молам ако може да ме информирате карта до Торино-Италија за во Јуни колку ќе чини..или барем каде да барам..
До торино нема дирекно од Скопје најблизу е Венеција и карата е околу 20-30 евра со Визер.Има варјанти и до Анкона,Рим но тие се многу далеку од Торино.