Ова ти е една варијанта од Софија, со Луфтханза, ама за враќање имаш 12часа чекање во Франкфурт, ако не ти е проблем време, таман ќе си го прошеташ и Франкфурт. 172 евраАко може некој да ми каже колку се цените на авионските летови од Софија, Солун до Амстердам, да кажеме од 20 Јуни до 24 Јуни враќање.
Благодарам однапред.
Благодарам за одговорот, ама ги видов веќе овие понуди . Мислев на карти од нискобуџетните авиокомпании.Ова ти е една варијанта од Софија, со Луфтханза, ама за враќање имаш 12часа чекање во Франкфурт, ако не ти е проблем време, таман ќе си го прошеташ и Франкфурт. 172 евра
13:30ср 20 јуниSofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna14:55ср 20 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl AirportВреме за трансфер 6h 05m
21:00ср 20 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl Airport22:10ср 20 јуниAmsterdam, HolandiaAMS - SchipholВр'штане20:05нд 24 јуниAmsterdam, HolandiaAMS - Schiphol21:15нд 24 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl AirportВреме за трансфер 12h 35m
09:50пн 25 јуниFrankfurt am Main, GermanyFRA - Frankfurt Intl Airport13:00пн 25 јуниSofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna
За 202 евра имаш директен, подобра варијанта
202 EURЦена за билета вклјучително и летиштните такси
Тр'гванеЧас и мјасто на излитане (местно време)Час и мјасто на пристигане (местно време)
07:30ср 20 јуни
Sofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna09:20ср 20 јуни
Amsterdam, HolandiaAMS - Schiphol
Вр'штане
10:40нд 24 јуни
Amsterdam, HolandiaAMS - Schiphol14:10нд 24 јуни
Sofia, BulgariaSOF - Vrazhdebna
Софија-Бостон 680евра со вклучени таксиБев денес во туристичка агенција преку која аплицирав за work&travel програма за летово и ми рекоа дека доста се поскапени билетите за разлика од минатата година. Лани летав Софија-Рим-Бостон за 639 евра повратна (23 мај поаѓање - 9 септември враќање) со Алиталија. Сега рекоа дека се движат од 750 до 850 евра, најефтина варијанта било Скопје-Виена-Њујорк за 714 евра преку Аустриан Ерлајнс (?) па потоа на дополнителен трошок до Бостон (бус/воз). Другар кој оди преку друга туристичка агенција, исто на W&T програма, ќе лета преку Алиталија на релација Софија - Рим - Бостон за 660 евра повратна (поаѓа некаде 15ти јуни, враќање при крај на септември). Е сега, јас барав низ нет и на алиталија сајтот ама не ми се појави ништо поефтино од 1050ина долари (~800 евра).
Значи замолувам некој поупатен да ми помогне при наоѓање колку што е можно поефтина варијанта за летање до Бостон. Би се нафатил да тргнам од Софија или Скопје, преку 1 до макс. 2 промени на авион, поаѓање 21 мај - враќање околу 25ти септември (флексибилно е поаѓање/враќање за плус/минус 3 дена). Без разлика која е авиокомпанијата. Благодарам
Благодарам на одговорот! Само уште овa не ми е јасно - дали е летот директен или има промена на авион? Според ова што го прочитав на линкот combined flights of Bulgaria Air and Virgin Atlantic! , претпоставувам дека Булгариа Аир ќе лета до Лондон (со оглед на тоа дека Вирџин Атлантик се британска компанија), а од таму со Вирџин до Бостон? Доколку е така молам за потврдаСофија-Бостон 680евра со вклучени такси
http://www.air.bg/en/promotions/promodetail/id/49
Баш така како што кажа.Софија Лондон иде со бугарскава а од таму леташ за америка со Вирџин Атлантик.Благодарам на одговорот! Само уште овa не ми е јасно - дали е летот директен или има промена на авион? Според ова што го прочитав на линкот combined flights of Bulgaria Air and Virgin Atlantic! , претпоставувам дека Булгариа Аир ќе лета до Лондон (со оглед на тоа дека Вирџин Атлантик се британска компанија), а од таму со Вирџин до Бостон? Доколку е така молам за потврда
За Скопје незнам а за Софија од 650 евра нагоре. Баш прееска прочепкав нешто низ страницава http://book.air.bg/ и најдов прилично "ефтини" карти, кои беа 650 евра. Ако се најде нешто поефтино, пишетеКако се движат цените до Чикаго како се исплаќа повеќе преку Скопје или Софија... од 20-30 мај тука негде 2 карти ми требат
До торино нема дирекно од Скопје најблизу е Венеција и карата е околу 20-30 евра со Визер.Има варјанти и до Анкона,Рим но тие се многу далеку од Торино.Добро луѓе јас ќе збеснам ако не ми помогнете Дај ве молам ако може да ме информирате карта до Торино-Италија за во Јуни колку ќе чини..или барем каде да барам..
може ли линк да ми пратиш, или нешто слично, да ме упатиш каде да се обратам, бројче..од што јас гледав ми излезе 400 е..До торино нема дирекно од Скопје најблизу е Венеција и карата е околу 20-30 евра со Визер.Има варјанти и до Анкона,Рим но тие се многу далеку од Торино.