Евтини авионски карти

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Ако може да ми кажете како летово најефтино да се стигне до Тенерифе. До сега најефтината варијанта што ја најдов е Скопје-Милано со Wizzair и Милано-Тенерифе со Ryanair и чини околу 350 евра по човек.
Зависи кога сакаш да одиш, ако планираш на лето, јули-август, мислам дека сега е уште рано да се гледаат карти. А може да комбинираш и од Мемингем, видов дека од таму се нешто поефтини картите отколку од Милано, само не знам дал се совпаѓаат со летовите од Скопје.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Да ми каже некој споредба Скопје - Виена авион вс автобус како стојат цените или некое линкче кај да барам.

Благодарам однапред. :D

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.109
Поени од реакции
1.394
Член од
2 јануари 2014
Мислења
15
Поени од реакции
1
Знае некој како се движат цените за авионска карта од тука до Белград? или за со автобус или воз.. :)

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Лани беше околу 4000 денари повратна со автобус. Сега незнам точно.

Член од
2 јануари 2014
Мислења
15
Поени од реакции
1
Сега којзнае колку е :) ајде ќе видам, туку со воз најверојатно е поефтино м?

Г

Грејвдигер

Гостин
Знае некој како се движат цените за авионска карта од тука до Белград? или за со автобус или воз.. :)

Авионски не ти се исплаќа, а со автобус и воз ти е скоро иста цена, околу 2400. Најисплатливо ти е со автобус да идеш, со воз ќе се клацкаш цел век :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Карта-ама ме збуни,овој збор-(именка) има повеќе значења. Ајде канаџии.
А баш мислев ќе си поумабетиме за некоја карта.
( дополнувам: а да не требаше случајно - БИЛЕТ ???? а...)
------------------
пак дополнето:
авионска карта
автобуска карта
ама за воз билет ....

Член од
5 октомври 2012
Мислења
14
Поени од реакции
5
Zdravo,potrebna mi e karta Skopje-Zurich ...dali nekoj znae kade mozam da najdam takva avionska karta po povolna cena? fala

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Zdravo,potrebna mi e karta Skopje-Zurich ...dali nekoj znae kade mozam da najdam takva avionska karta po povolna cena? fala
Најповолоно ти е да леташ до Меминген. Од Mеминген пред врата на аеродром има автобуси директно до Цирих те носат.
Еве ти линк за автобусите:
http://www.allgaeu-airport-express.de/
21 евро мислам дека е до Цирих. И до Меминген ќе си најдеш со визз ефтина карта од Скопје http://wizzair.com/mk-MK/Search

И поефтино нема од ова :)

Kajgana Shop

На врв Bottom