Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми кажете како летово најефтино да се стигне до Тенерифе. До сега најефтината варијанта што ја најдов е Скопје-Милано со Wizzair и Милано-Тенерифе со Ryanair и чини околу 350 евра по човек.
Зависи кога сакаш да одиш, ако планираш на лето, јули-август, мислам дека сега е уште рано да се гледаат карти. А може да комбинираш и од Мемингем, видов дека од таму се нешто поефтини картите отколку од Милано, само не знам дал се совпаѓаат со летовите од Скопје.

Да ми каже некој споредба Скопје - Виена авион вс автобус како стојат цените или некое линкче кај да барам.

Благодарам однапред. :D

Знае некој како се движат цените за авионска карта од тука до Белград? или за со автобус или воз.. :)

Лани беше околу 4000 денари повратна со автобус. Сега незнам точно.

Лани беше околу 4000 денари повратна со автобус. Сега незнам точно.
Скопје-Белград јас пред 3 г. одев за 2000 ден. повратна со Фудекс.

Сега којзнае колку е :) ајде ќе видам, туку со воз најверојатно е поефтино м?

Знае некој како се движат цените за авионска карта од тука до Белград? или за со автобус или воз.. :)

Авионски не ти се исплаќа, а со автобус и воз ти е скоро иста цена, околу 2400. Најисплатливо ти е со автобус да идеш, со воз ќе се клацкаш цел век :)

Карта-ама ме збуни,овој збор-(именка) има повеќе значења. Ајде канаџии.
А баш мислев ќе си поумабетиме за некоја карта.
( дополнувам: а да не требаше случајно - БИЛЕТ ???? а...)
------------------
пак дополнето:
авионска карта
автобуска карта
ама за воз билет ....

Zdravo,potrebna mi e karta Skopje-Zurich ...dali nekoj znae kade mozam da najdam takva avionska karta po povolna cena? fala

Zdravo,potrebna mi e karta Skopje-Zurich ...dali nekoj znae kade mozam da najdam takva avionska karta po povolna cena? fala
Најповолоно ти е да леташ до Меминген. Од Mеминген пред врата на аеродром има автобуси директно до Цирих те носат.
Еве ти линк за автобусите:
http://www.allgaeu-airport-express.de/
21 евро мислам дека е до Цирих. И до Меминген ќе си најдеш со визз ефтина карта од Скопје http://wizzair.com/mk-MK/Search

И поефтино нема од ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom