Брокер
Broker of the Year
- Член од
- 25 јули 2009
- Мислења
- 1.227
- Поени од реакции
- 257
Наместо да речеш БРАВО поради тоа што го направила коментатотрката(запази она е коментаторка а не водителка) ти тука си изнапишал реферати со кои ја осудуваш.Епа се сум видел ама вакво нешто не!Што сакаш?Да земе и да навива за нашиот јужен сосед, да повторува дека треба да гласаме за нив?Не туку глуми некој мирољубец, и не трогнувај со тоа дека не треба да се меша политика.Сакале или не сакале, политиката е вмешана секаде, па дури и на музичка манифестација како што е Евровизија.Колку и да не можам да ја поднесам Каролина и нејзиниот стил на коментирање, условувањето со Јужен Сосед е нешто најпаметно што можела да го направи!Тоа е најмалку што може да направи...
Мајка ти е таа или нешто слично или што? не сакам да ја ширам темата и да пишувам оф топик ама некогаш и мора дел од дискусијата. Велиш дека е тоа најмалку што може, гледам фан си на Интер, дали би сакал коментаторот да е против твојот тим цело време или сакаш реално да гледа на работите. Ова е исто. Велиш измешана е политиката насекаде, а знаеш зошто од некој како неа и некој како тебе, за тебе добро млад си ќе сфатиш ама за некој како неа ме чуди, патриоти сме со тоа што коментаторот не им го признава името на Грција, јас не викам дека ја сакам Грција или навивам за Грција само викам дека е тотално непрофесионален однос. Што постигна со тоа што таа ги условуваше како јужен сосед, или ај кажи ми што постигна Грција со тоа што ни го избриша името на еден спортски настан мислам дека беше кошарка, само направи поголема омраза ништо друго и коментаторот наш го направи истото. Не планирам да изигравам паметен тука само си го кажувам моето мислење а ти треба да го почитуваш и да не тврдиш дека си видел се, зошто факт е дека ништо не си видел.