ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Италија 2006та во која играа Буфон, Замброта, Канаваро(капитен), Каморанези, Дел Пиеро и во која беше селектор Липи не те асоцирала на Јувентус ама затоа после 2006та те асоцирала на Јувентус затоа што капитените биле од таму. Е не бе Ромањоли да не требало капитен да го стават.
Многу тапа муабет е тоа демек као моеш да бидеш за Италија а таму се собрале јувенташи. Или од друга страна јувенташи што мислеа дека нивна е репрезентацијата.

Јас од секогаш сум за Италија, омилена држава ми е, сакам све поврзано со таа земја и кур ме боли дали играле мнозинство јувенташи, миланези или имало 0 играчи на Интер таму.
Многу пати се иам расправано за истово, како можеш да бидеш за Интер и да навиваш за Италија. Иззззззвини Интер од Монголија да не е случајно.

Па 2006та да речеме, само Матераци беше играч на Интер на тоа Светско и братот директно им донесе злато. :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не го можам, а најмногу по онаа пријателскана во Скопје.
На што се сеќаваш ти од таа пријателска?
Јас знам дека добив карта од весник, избегав од школо мислам, за да видам како наши морони го фаулираа, го повредија, и уште на излагање дебилните навивачи му свиреа масовно. Ептен ми беше криво.
И тоа јас, фанот на Интер, а коа играше у Милан иам троа неколку трауми од Шевченко.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Јас знам дека добив карта од весник, избегав од школо мислам, за да видам како наши морони го фаулираа, го повредија, и уште на излагање дебилните навивачи му свиреа масовно. Ептен ми беше криво.
И тоа јас, фанот на Интер, а коа играше у Милан иам троа неколку трауми од Шевченко.
Најљепши зуб му скршија, требаше одма на зубар да го носат и златен да му стават.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Бене знае, ќе ти каже :D
Повеќе наврати иам кажано дека отсекогаш сум имал доволно муабети во живо за фудбал/Интер и сум немал потреба тука да дискутирам.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.027
Nope, шпански фанови, нема полошо.
Да напишеш нешто против Шпанија, прво доаѓа она нивното "jajajajajajja", па се друго.

Се сеќавам добро и дека добро го исвиркаа, и си го заслужи копукот. Ти си бил на фудбалска утакмица? :confused:Зошто да ти биде криво, па нашите морони се наши морони, па и да го повредат чудо големо. А и не беше намерно. Не е тоа како оној глупиот Ирец што правеше маја гери па си доби црвен.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Бене знае, ќе ти каже :D
Повеќе наврати иам кажано дека отсекогаш сум имал доволно муабети во живо за фудбал/Интер и сум немал потреба тука да дискутирам.
Ела си во нашиот лузерски фан клуб да си ги бериме греојте

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.789
Педри сезонава за Барса изиграл 37 од 38 утакмици во лалига, 6/6 во копа дел реј, 2/2 во суперкупот и 6/7 во лига на шампиони.
За Шпанија има 3/3 квалификациски за светско, 1/2 пријателски пред европсково и досега играше на сите 5 утакмици на европсково, од кои последните две по 120 минути.

На 18 години. Не памтам фудбалер што изиграл волку про утакмици во една сезона на 18 години.

А, и бонус - вклучен е и во составот за Олимпијадата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom