- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.393
- Поени од реакции
- 84.650
од таму тргнал, тоа им е поентатаIT WAS NEVER HOME
од таму тргнал, тоа им е поентатаIT WAS NEVER HOME
Многу тапа муабет е тоа демек као моеш да бидеш за Италија а таму се собрале јувенташи. Или од друга страна јувенташи што мислеа дека нивна е репрезентацијата.Италија 2006та во која играа Буфон, Замброта, Канаваро(капитен), Каморанези, Дел Пиеро и во која беше селектор Липи не те асоцирала на Јувентус ама затоа после 2006та те асоцирала на Јувентус затоа што капитените биле од таму. Е не бе Ромањоли да не требало капитен да го стават.
На што се сеќаваш ти од таа пријателска?Не го можам, а најмногу по онаа пријателскана во Скопје.
Најљепши зуб му скршија, требаше одма на зубар да го носат и златен да му стават.На што се сеќаваш ти од таа пријателска?
Јас знам дека добив карта од весник, избегав од школо мислам, за да видам како наши морони го фаулираа, го повредија, и уште на излагање дебилните навивачи му свиреа масовно. Ептен ми беше криво.
И тоа јас, фанот на Интер, а коа играше у Милан иам троа неколку трауми од Шевченко.
На што се сеќаваш ти од таа пријателска?
Јас знам дека добив карта од весник, избегав од школо мислам, за да видам како наши морони го фаулираа, го повредија, и уште на излагање дебилните навивачи му свиреа масовно. Ептен ми беше криво.
И тоа јас, фанот на Интер, а коа играше у Милан иам троа неколку трауми од Шевченко.
Бене знае, ќе ти каже
Нема шансе.Значи ова е тоа што викаше @beneamata на времето: сите сте за Интер само не признавате![]()
Да напишеш нешто против Шпанија, прво доаѓа она нивното "jajajajajajja", па се друго.Nope, шпански фанови, нема полошо.
Се сеќавам добро и дека добро го исвиркаа, и си го заслужи копукот. Ти си бил на фудбалска утакмица?На што се сеќаваш ти од таа пријателска?
Со Германија најутепани на првенството.Да напишеш нешто против Шпанија, прво доаѓа она нивното "jajajajajajja", па се друго.
Ела си во нашиот лузерски фан клуб да си ги бериме греојтеБене знае, ќе ти каже
Повеќе наврати иам кажано дека отсекогаш сум имал доволно муабети во живо за фудбал/Интер и сум немал потреба тука да дискутирам.