I
IBIZA SOUND
Гостин
tesko deka moze da ima drugarstvo pomegju masko i zensko
i da ima kratko ke trae
i da ima kratko ke trae
Баш така.Ретко дека некогаш останува другарство меѓу машко и женско.tesko deka moze da ima drugarstvo pomegju masko i zensko
i da ima kratko ke trae
Би се убил за неа, а сепак не би и кажал дека ја сакаш?Успеав да прочитам барем половина од сите коментари и веќе не можев да издржам да го кажам мојот проблем.Значи ке бидам искрен.Усте од почетокот на прва година имам другарка со која што го поминував најголемиот дел од времето бевме ептен блиски знаевме се еден за друг си помагавме имаше и мали минливи караници но после една година веќе не ја гледав како другарка туку како нешто повеке само што немав никогаш смелост да и кажам а секогаш бев до неа во добро и лошо,постојано ја гледав со дечкото,та мене со моите бивши што за мене беше веке неиздржливо ....помина некое време ние се одалечивме на 3 месеци и еве сега прва година на факултет пак се зближивме исто како порано но јас коа ке ја видам збудалувам мислам дека би се убил за неа само што пак истиот проблем доага сега не знам како да и го признаам тоа а не сакам да ја изгубам по никоја цена ...(таа има нешто наслушнато во вие 5 години дружење као демек ја свиѓам али никогаш не ја дозна вистината) па ако некој од вас се понуди за совет
Gego според твоево видео јас значи сум жена. Имам другарки секако, од факултет имам доста добри другарки што скоро секој ден контактирам и барем еднаш неделно излегуваме. Интимата не ја споделуваме ме имаат прашувано детали околу врските , ама не ги откривам многу ми е женски муабетот. Единствено што знаат за мене се basic информациите што скоро секој ги знае што ме познава.Постои другарство ,само никогаш нема да биде како другарството машко со машко. Како што можам да ги ценам другарите, другарките не можам.Ај баш да видиме