I
indigo child
Гостин
И шо ако има фантазии? -.-Која околина бе 21 век сме ало лол а иначе се знаеме од мали и немало фантазии.
И шо ако има фантазии? -.-Која околина бе 21 век сме ало лол а иначе се знаеме од мали и немало фантазии.
Мислам да не бидеме контрадикторни, нормалано ќе бидеш другарка коа си хомосексуалка, што друго би била со машко кога те привлекуваат само жени ? ... темава е дал можат да бидат стрејт женско и машко другари, што во мал милион случаи било FAIL! арно ама еве има моми викаат можело, да не се навредуваме ваљда навистина може бе, може јас сум налетала на погрешни машки другари ... се бидува.Има, јас сум другарка со многу машки па пак е сведено на другарска љубов (барем од моја страна)
Можат ако немаат желба за врска и секс а имаат меѓусебна симпатија .Мислам да не бидеме контрадикторни, нормалано ќе бидеш другарка коа си хомосексуалка, што друго би била со машко кога те привлекуваат само жени ? ... темава е дал можат да бидат стрејт женско и машко другари, што во мал милион случаи било FAIL! арно ама еве има моми викаат можело, да не се навредуваме ваљда навистина може бе, може јас сум налетала на погрешни машки другари ... се бидува.
Замрази го, може ќе ти се смири .jas si imav eden drugar ...i toj eden den...i toj eden den.... mi se skara zoshto mislel deka sum go sakala ..a zamislete pojma nemav deka sum go sakala..ni na kraj pamet ne mi paga toa ni den denes ,duri i po malku vo glava mi se vrti od samata pomisla... i zatoa od togash si gi odbiram drugarite ..posimpoaticni da bidat barem povremeno filmce da si napram za niv...
*se zezam ... Ima drugarstvo ,no zavisi koj kako gleda na toa
Ај сеа до толку ќе се замарам да го замразам ... А тоа идиотското веројатно од препотентноста која му удрила во глава , памет за друг пат да не се дружам со "нарциси"Замрази го, може ќе ти се смири .
Пс. Многу идиотски од негова страна, толку му бил мозокот .
Обично од жени сум слушал дека се налутиле ако им кажеш дека ги свиѓаш демек тешко им доаѓа на душичката ама од машко вакво чудо не сум слушнал .Ај сеа до толку ќе се замарам да го замразам ... А тоа идиотското веројатно од препотентноста која му удрила во глава , памет за друг пат да не се дружам со "нарциси"
признај дека се сексате одвреме навремеЈас имам другарска,вистинска другарка,женска на другар ми.