Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Сигурна сум оти ја има некаде, јас ја немам, не верувам дека некогаш ќе ја имам.

Можам да извртам многу муабети со машки, во средно прилично доста со нив си муабетев и тоа за фудбал. Но немам најдобар другар. Не верувам дека би можела на машко да му се исповедам ко на женско. За бош муабети можам секогаш, али нешто посериозно, баш и не би.
Како што тргна времево, машкиве повеќе озборуваат од девојчињата, факт, па ни тоа не им оди во прилог.
Плус тоа, одвреме навреме ќе слушнеш некој коментар кој не е на место ако стварно те гледа ко другарка, што значи, ти може го гледаш така, но тој те гледа поинаку.

Другарство во случај да е типот геј, во ред, али тие ми изгледаат ко полигави од девојчињата, не верувам оти многу би го трпела.

За мене најблизок пример за другари ми се братучедите. Со нив се разбирам, можам да си зборувам отворено, за друштво се супер.
Јас влечам повеќе кон НЕ. :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Мене памет не ми оди во поглед на ова прашање. Порано имав другарка и тоа некаде 4 години се знаевме така едно време дојде ред да и речам да ми мести другарка нејзина ама работата излезе да ми расипува не да ми ја мести, ко туку разбирам од една школска истава другарка ко била пијана си признала демек ме сакала ама не ко другар :facepalm:, а јас теле пак и барам да ми мести другарка нејзина. Лани пак го јадев на исти начин со друга другарка, до толку сум теле шо неможам да проценам дали за другар ме сака или за нешто појче да си еби матер. Така да тешко ми се верува да остани сето на другарска основа, треба или таја да е лезби или пак машкото гејче па да оди то така лесно.

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Имам другарка 11години и никогаш не била повеќе од тоа.Баш ми е супер...како што кажаа некои,добиваш отворено совети што ти стои,што не...плус каде има ова или она,по кои цени.Заедно гледаме други девојки :) Муабети за се и сешто.Само онаа мојана во последно време нешто попреку ме гледа,ама ќе и пројде

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
има другарство ама ако не се дружиш континуирано
ако се гледаш секој ден или кај тебе или кај нејзе ќе се појават чувства

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
Сигурна сум оти ја има некаде, јас ја немам, не верувам дека некогаш ќе ја имам.

Можам да извртам многу муабети со машки, во средно прилично доста со нив си муабетев и тоа за фудбал. Но немам најдобар другар. Не верувам дека би можела на машко да му се исповедам ко на женско. За бош муабети можам секогаш, али нешто посериозно, баш и не би.
Како што тргна времево, машкиве повеќе озборуваат од девојчињата, факт, па ни тоа не им оди во прилог.
Плус тоа, одвреме навреме ќе слушнеш некој коментар кој не е на место ако стварно те гледа ко другарка, што значи, ти може го гледаш така, но тој те гледа поинаку.

Другарство во случај да е типот геј, во ред, али тие ми изгледаат ко полигави од девојчињата, не верувам оти многу би го трпела.

За мене најблизок пример за другари ми се братучедите. Со нив се разбирам, можам да си зборувам отворено, за друштво се супер.
Јас влечам повеќе кон НЕ. :)

Навреда е сите педери да ги местиш у исто лонче. Си запознала некој да го збориш тоа или лигавци и тетки оговарачки од филмови те асоцираат на тоа шо би ти бил геј другар?

Инаку, ја викам слабо. Ужасно слабо. Мушките секогаш имаат нешо шо им сигнализира дека може да испробаат кон нешо поише, ама кога се дефинирани пријателски односи само целата работа ја сјебуваат.

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
нема, освен ако се здружат педер и лезбејка може :)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Може бе машко женско пријателство само ќе бидат friends with benefits. (кој го има гледано филмот знае што мислам :D)

Sent from my U8180 using Tapatalk 2

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
Може бе машко женско пријателство само ќе бидат friends with benefits. (кој го има гледано филмот знае што мислам :D)

Sent from my U8180 using Tapatalk 2
па и да го нема некој гледано филмот, не е толку неписмен да не сфати што значи friends with benefits :tapp:

Член од
22 јули 2013
Мислења
18
Поени од реакции
19
Имам неколку добри другарки, засега само другарки, ама сепак повеќе ми одговарало кога би ми биле Френдс вит бенефитс, може и сите наеднаш ;) :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Чудно е што стално муабетов е - машките имаат секакви помисли и ќе усерат работа, а девојкиве да не читаат лектири и хороскоп само?
Ние само лектири читаме. Немаме време за било какви други помисли. Што ќе правиш женски ум, пристоен. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom