Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Што има веза... Може да ти биде другарка и да се сексате од време на време.. На пример коа студираш во друг град најди си цимерка... Мрцкај си фрцкај си :D

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Што има веза... Може да ти биде другарка и да се сексате од време на време.. На пример коа студираш во друг град најди си цимерка... Мрцкај си фрцкај си :D
Seznae seksot puka nemu gine zatoa velam deka nemoze da ima drugar moze samo rod da ima
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 17:06 ---
Верувам дека постои другарска љубов и тоа искуство зборам. Јас имам најдобар другар и се е на база на другарска љубов. Поодамна сме другари и мислам дека така и ќе остане, само другари. Двајцата се си кажуваме, тука е секогаш совет и мислење да ми даде.. Дури и ко брат го осеќам. Ретки се ваквите случаеви, но секако дека постои. :)
Testiraj go pa kevidis kolku tie drugar ketigo svirne odma ili ako nee po toj sport togas moze
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 17:12 ---
Neka proba nekoja da mi bide drugar.Ocite kemugi puknam [EH DA MOGU POSLATI JOJ SUZE]:vozbud:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Seznae seksot puka nemu gine zatoa velam deka nemoze da ima drugar moze samo rod da ima
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 17:06 ---

Testiraj go pa kevidis kolku tie drugar ketigo svirne odma ili ako nee po toj sport togas moze
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 17:12 ---
Neka proba nekoja da mi bide drugar.Ocite kemugi puknam [EH DA MOGU POSLATI JOJ SUZE]:vozbud:
аххаахахха, животиња една...

Член од
12 септември 2012
Мислења
70
Поени од реакции
72
Има другарство мегу машко и женско.
И сметам дека другарството мегу два пола може да биде многу подобро.
Да, сметам дека тоа е така од лично исксутво.
Советите кои ги добивам од другар, и советите од другарките o_O
Другар, дефинитивно.
Добиваш преспектива од другата страна. Плус знаат нијанса повеќе од девојките да чуват тајни :)

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Има другарство мегу машко и женско.
И сметам дека другарството мегу два пола може да биде многу подобро.
Да, сметам дека тоа е така од лично исксутво.
Советите кои ги добивам од другар, и советите од другарките o_O
Другар, дефинитивно.
Добиваш преспектива од другата страна. Плус знаат нијанса повеќе од девојките да чуват тајни :)
Veruvaj ti deka mozes da imas drugar,zatvorise vo edna soba ke vidis majka priroda si go prai svoeto kepocnes damu se zalis vratot nesto meboli masirajme malku .malce podole of of ajt uste podole .cekaj da legnam nemozam vaka ajt uste malce podole ike stigne do bermudski triagolnik ponataka znaes sto sledi.Seznae posle kemu reces kaj bese porano duso mnogu ubavo bilo.ova keve snajde ako mislite deka zena moze daima drugar[:drk:]

С

Спасе супата

Гостин
Oнака. Зависи од ситуацијата. И да и не.
Шознам. Ќе видиме. Можда да, можда не.

Член од
27 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
1
Другарство помеѓу машко и женско не постои ! Секогаш едниот на другиот гледа повеќе ! Постои Пријателство меѓу машко и женско .. на пример дечко на твоја добра другарка .. И обратно Девојка на твој добар другар . Јас искрено имам многу пријатели , ама другарство со машко НЕ ! :) И од една единствена причина затоа што Н Е П О С Т О И ! ! !

M

Muranyi

Гостин
Јас вистински другарки немам,другарки на кои би можел да им се отворам за било која тема или проблем кој ме мачи,другарка со која би си ги споделувале(фалбаџиски,во духот на балканството) своите сексуални авантури,другарка на која би можел да сметам на помош во било кое време и во било каква ситуација,другарка со која ќе можам да пијам до рано сабајле затоа што ми раскинала девојката....итн.
Не велам дека женско не може да биде добар и верен другар,но вистински-со сите квалитети на едно вистинско другарство помеѓу двајца другари,јас лично не верувам.

Член од
27 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
1
Toa e toa . Definitivno drugarstvo pomegu 2 razlichni pola ne postoj :) Kolku i da ja gledash kako drugarka nekogash ke ti mine niz glava nekoja si misla sto ne e "DRUGARSKA" ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom