Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

M

MIL

Гостин
imam drugarki ama vistinska i da te sfaka kao stvarno drugar poretko , se nesto sakaat od mene mi treba drugarka imav ama mi bese devojka a sea neke da mi e drugarka :D

Член од
18 јануари 2013
Мислења
67
Поени од реакции
43
текстов на сликава објаснува :)
си иам ја бфф другарица со која се си кажуваме и све знам за неа а и она за мене , и давам - ми дава советии..
шо е најбитно ми мести нејзини другарици што е пренајтоп :D
али секако некад може и да ја глеаш подруго или на моменти ќе ти пројдат тие блуудни мисли.. "I want youu now!" мисли :P
али со тек на време поминуе и тоа и си остануеме на нашето другарство :D
friendship-boy-and-girl-wallpaper.jpg

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
текстов на сликава објаснува :)
си иам ја бфф другарица со која се си кажуваме и све знам за неа а и она за мене , и давам - ми дава советии..
шо е најбитно ми мести нејзини другарици што е пренајтоп :D
али секако некад може и да ја глеаш подруго или на моменти ќе ти пројдат тие блуудни мисли.. "I want youu now!" мисли :P
али со тек на време поминуе и тоа и си остануеме на нашето другарство :D
Прегледај го приврзокот 69048

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Тоа ти се вика ÿбердругарка! Секоја чест!

Е *тоа* сметам дека е вистинско другарство меѓу машко и женско: кога се грижат еден за друг и по прашање на интимните потреби, на овој или оној начин.

Респект! (y)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Денес тешко е да имаш машко другар, речиси невозможно... Еве јас и стварно да би имала искрени другарски намери он одма би се посомневал дека чувствувам нешто ако се ближам повеќе со него... и одма би пробал да ме смува :cautious:
Сега едноставно ретко машко да не ги сфаќа така работите... Значи или тоа или воопшто ќе нема комуникација.. машките гледат само ќар да извадат а ако видат дека нема реакција од женското одма си напуштат терен.
Е камо да би имала некој другар таков (да нема такви намери) одма ќе ги баталам сите овие фејк другарки што само служат за оговарање и ништо попаметно.
Затоа од сега тргнувам во потрага по геј френд, е тоа ти се вика вистински пријател..
за се ќе ти се најде за секакви совети а и ем на сигурно си дека нема задни намери. :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Денес тешко е да имаш машко другар, речиси невозможно... Еве јас и стварно да би имала искрени другарски намери он одма би се посомневал дека чувствувам нешто ако се ближам повеќе со него... и одма би пробал да ме смува :cautious:
Сега едноставно ретко машко да не ги сфаќа така работите... Значи или тоа или воопшто ќе нема комуникација.. машките гледат само ќар да извадат а ако видат дека нема реакција од женското одма си напуштат терен.
Е камо да би имала некој другар таков (да нема такви намери) одма ќе ги баталам сите овие фејк другарки што само служат за оговарање и ништо попаметно.
Затоа од сега тргнувам во потрага по геј френд, е тоа ти се вика вистински пријател..
за се ќе ти се најде за секакви совети а и ем на сигурно си дека нема задни намери. :D
А кој ќар машките сакат да извадат?

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Штом јас со другар ми можам да изгледам цел филм од почеток до крај без притоа да има пуштање од која било страна, значи постои :icon_lol:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Еве ти одговор лично од мене... Ќар „клај-извај“ тоа е тоа. ;)
како тоа некој да ти го клај и извај, а ти лежиш и уживаш, и он да е у ќар а ти не?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.296
како тоа некој да ти го клај и извај, а ти лежиш и уживаш, и он да е у ќар а ти не?
Може ја фаќа на медитација
--- надополнето: 28 јули 2013 во 04:23 ---
Иначе нормално дека е возможно, 5 години како имам доста блиска другарка и нема шанси ни интереси за нешто поинакво.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559

Ако би се решила на такво нешто онда тоа нема веќе да биде другарство.
Темата е за другарство помеѓу машко и женско, а не фак бадис ;)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Иначе нормално дека е возможно, 5 години како имам доста блиска другарка и нема шанси ни интереси за нешто поинакво.
Е па со среќа нека ви е другарството, се надевам дека засекогаш ќе ви трае. :)

Ама да си знаеш, никогаш не викај никогаш. И јас така викав ко тебе....
Ама со тек на време се губат ваквите другари.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.296
Е па со среќа нека ви е другарството, се надевам дека засекогаш ќе ви трае. :)

Ама да си знаеш, никогаш не викај никогаш. И јас така викав ко тебе....
Ама со тек на време се губат ваквите другари.
Види никогаш не знаеш што како и кога би било за ништо во животов, ама немаме по 16 години за да се смени нешто драстично, затоа во моментов сум сигурен дека е можно вакво другарство, се надевам нема да ми се смени ставот во иднина :)

Kajgana Shop

На врв Bottom