Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ако сака и најубав на планетава нека биде,ако сум решила дека ќе го гледам како другар,тогаш тоа така и ќе остане :)

Значи, за тебе, не бил најубав на планетава. :)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.971
Поени од реакции
8.196
ако сака и најубав на планетава нека биде,ако сум решила дека ќе го гледам како другар,тогаш тоа така и ќе остане :)

Ах за џабе убедување. Ако некој е толку добар со тебе и си имате муабет и се тогаш е или првата причина или нема пари... трето кај вас нема. И најчесто се завршува со баш би сакала идниот дечко да биди како тебе

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Ах за џабе убедување. Ако некој е толку добар со тебе и си имате муабет и се тогаш е или првата причина или нема пари... трето кај вас нема. И најчесто се завршува со баш би сакала идниот дечко да биди како тебе
Па ако со тебе е таква ситуацијата,ако другите те гледаат во пари или убавини,не е кај сите така :)
Ај да не ве разочарувам,тој е прав фраер :) Му се лепат девојки на секој чекор,успеа сам во животот,без никаква помош од никаде...
--- надополнето: 16 септември 2013 во 21:09 ---
Добро ми дојде смеењево после добар ручек

:)
Со лесно нека ти е :)

P

parvati

Гостин
Ја сам имаја едну другарку у средњу што ептен се дружесмо и мноо се сакасмо, другарски наравно
Наравно да постои такфа љубаф, другарска
Едн пут ке се исполапасмо пијани у Охрид ама застанасмо на пола пут сс уста и се насмеасмо, викам ву не е зор
ке си растуримо јако другарстфо
а што е обично лапање, ништо осфен лигавење сс езичиња розефки брзи и луди
па отидесмо дома да се испоебемо како лудаци
Шалу се за овој задњо, не смо се кецнале никад

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.971
Поени од реакции
8.196
Па ако со тебе е таква ситуацијата,ако другите те гледаат во пари или убавини,не е кај сите така :)
Ај да не ве разочарувам,тој е прав фраер :) Му се лепат девојки на секој чекор,успеа сам во животот,без никаква помош од никаде...

Мој заклучок е женскиве како ги гледаат машките...

и баш би сакала твојот нареден дечко да биди како него...

ма иди бегај бе

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Подвлеченото: те барал тебе, не те добил, значи не му е целосен успех.

Но, веројатно се пресметал и увидел дека да те нема тебе е прифатлива загуба за него, кога има многу други работи. Веројатно ќе најде некоја којашто ќе биде слична на тебе, ама подобра (бидејќи ќе биде со него, а ти нема).

Можеби и да му помогнеш во тоа? Да му помогнеш да најде некоја што е слична на тебе, којашто ќе смета дека тој е достоен да ѝ влезе? Некоја колешка, другарка...?

P

parvati

Гостин
Да се надовржу
Ја бш на туј што ке се исполапасмо за малце, после некоју годину ву помогна да најде( да не кажу намести пошто умре време на местење цуре и дечкофци јоште девеесту и некоју)
дечка и тој едн мој мноо добар другар, знаеше дека ке си одговараф, и одговарасфа си стфарно
И не ми е криво што никад ништо не смо имале, а убава цура и добра другарка и мноо се понашаше кул до јаја што е и реткост да најдеш такфу што праи сфе до границу и се фура до границу. Бш ми е мило што смо биле само другари
Некад и тој е послатко од врску и кецање и сфе тој што иде у врску

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Да се надовржу
Ја бш на туј што ке се исполапасмо за малце, после некоју годину ву помогна да најде( да не кажу намести пошто умре време на местење цуре и дечкофци јоште девеесту и некоју)
дечка и тој едн мој мноо добар другар, знаеше дека ке си одговараф, и одговарасфа си стфарно
И не ми е криво што никад ништо не смо имале, а убава цура и добра другарка и мноо се понашаше кул до јаја што е и реткост да најдеш такфу што праи сфе до границу и се фура до границу. Бш ми е мило што смо биле само другари
Некад и тој е послатко од врску и кецање и сфе тој што иде у врску

:cuc:

Значи ÿберреспект за тебе! Ова е вистинско другарство меѓу машко и женско! Не се надевав дека постои!

Се надевам дека и некоја од девојките може да возврати на сличен начин.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Подвлеченото: те барал тебе, не те добил, значи не му е целосен успех.

Но, веројатно се пресметал и увидел дека да те нема тебе е прифатлива загуба за него, кога има многу други работи. Веројатно ќе најде некоја којашто ќе биде слична на тебе, ама подобра (бидејќи ќе биде со него, а ти нема).

Можеби и да му помогнеш во тоа? Да му помогнеш да најде некоја што е слична на тебе, којашто ќе смета дека тој е достоен да ѝ влезе? Некоја колешка, другарка...?
Јас му помагав,ама него не му се свиѓаа,се некои маани им бараше,а убави,фини девојки.. добро не баш сите... па и не беа толку мн девојки.. 3 само..три три,боље ишта него ништа.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Mоже, секако дека може.
Значи го дефинираме другарството како остварување заеднички цели и интереси. Всушност како што преска во една друга тема напишав другарство без бизнис основа не е другарство. Тоа е всушност најздравото другарство. Или дај ми го нати го или шо би рекле на пазар. Значи ако се дефинирани правилата кој што, како и во кој момент треба да прави нема проблем.
Е сеа нас не еба социјализмот пошо уште сме со некој социјалистички мајндсет демек солидарност, па требало да човек да е скромен бла бла бла. Тотална дегенерација и после се чудат луѓево демек пријателот ме заеба, па дали е можно пријателство.
Значи да сумирам. Ако заборават што им се сервирало од мали нозе во социјалстичката околина и ако се заборави шлагот додаден на таа пропаганда со романтик комеди филмчиња демек чуства курац палац ондак е можно. Али треба здрави темели.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.421
Поени од реакции
4.332
Mоже, секако дека може.
Значи го дефинираме другарството како остварување заеднички цели и интереси. Всушност како што преска во една друга тема напишав другарство без бизнис основа не е другарство. Тоа е всушност најздравото другарство. Или дај ми го нати го или шо би рекле на пазар. Значи ако се дефинирани правилата кој што, како и во кој момент треба да прави нема проблем.
Е сеа нас не еба социјализмот пошо уште сме со некој социјалистички мајндсет демек солидарност, па требало да човек да е скромен бла бла бла. Тотална дегенерација и после се чудат луѓево демек пријателот ме заеба, па дали е можно пријателство.
Значи да сумирам. Ако заборават што им се сервирало од мали нозе во социјалстичката околина и ако се заборави шлагот додаден на таа пропаганда со романтик комеди филмчиња демек чуства курац палац ондак е можно. Али треба здрави темели.
Другарството не е бизнис. Ако со некого се дружиш само заради бизнис и нати го дајми го тоа е глумење другарство. И нема ништо лошо во вистинското другарство и солидарноста, напротив тоа е прекрасна работа која за жал се повеке се урнисува заедно со уште многу други вредности. Но за срека сеуште постои вистинско другарство.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Јас му помагав,ама него не му се свиѓаа,се некои маани им бараше,а убави,фини девојки.. добро не баш сите... па и не беа толку мн девојки.. 3 само..три три,боље ишта него ништа.

Па нормално дека не ги бендисувал - не биле ти.

Јас на негово место или би те залапал или би те баталил. Ама не сум тој и не си ми другарка.

Се надевам дека знае што ќе прави понатаму во животот.

Ај со лесно нека му е.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Но јас не го гледам на таков начин,го сакам како брат а не како дечко или што и да е фазла од тоа.
И тогаш мрморецот...

Kajgana Shop

На врв Bottom