текстов на сликава објаснува
си иам ја бфф другарица со која се си кажуваме и све знам за неа а и она за мене , и давам - ми дава советии..
шо е најбитно ми мести нејзини другарици што е пренајтоп
али секако некад може и да ја глеаш подруго или на моменти ќе ти пројдат тие блуудни мисли.. "I want youu now!" мисли
али со тек на време поминуе и тоа и си остануеме на нашето другарство
Прегледај го приврзокот 69048
А кој ќар машките сакат да извадат?Денес тешко е да имаш машко другар, речиси невозможно... Еве јас и стварно да би имала искрени другарски намери он одма би се посомневал дека чувствувам нешто ако се ближам повеќе со него... и одма би пробал да ме смува
Сега едноставно ретко машко да не ги сфаќа така работите... Значи или тоа или воопшто ќе нема комуникација.. машките гледат само ќар да извадат а ако видат дека нема реакција од женското одма си напуштат терен.
Е камо да би имала некој другар таков (да нема такви намери) одма ќе ги баталам сите овие фејк другарки што само служат за оговарање и ништо попаметно.
Затоа од сега тргнувам во потрага по геј френд, е тоа ти се вика вистински пријател..
за се ќе ти се најде за секакви совети а и ем на сигурно си дека нема задни намери.![]()
да извадат да и го клат, сваќаш?А кој ќар машките сакат да извадат?
ти sapphire ли си?да извадат да и го клат, сваќаш?![]()
ти sapphire ли си?
како тоа некој да ти го клај и извај, а ти лежиш и уживаш, и он да е у ќар а ти не?Еве ти одговор лично од мене... Ќар „клај-извај“ тоа е тоа.![]()
Може ја фаќа на медитацијакако тоа некој да ти го клај и извај, а ти лежиш и уживаш, и он да е у ќар а ти не?
како тоа некој да ти го клај и извај, а ти лежиш и уживаш, и он да е у ќар а ти не?
Е па со среќа нека ви е другарството, се надевам дека засекогаш ќе ви трае.Иначе нормално дека е возможно, 5 години како имам доста блиска другарка и нема шанси ни интереси за нешто поинакво.
Види никогаш не знаеш што како и кога би било за ништо во животов, ама немаме по 16 години за да се смени нешто драстично, затоа во моментов сум сигурен дека е можно вакво другарство, се надевам нема да ми се смени ставот во иднинаЕ па со среќа нека ви е другарството, се надевам дека засекогаш ќе ви трае.
Ама да си знаеш, никогаш не викај никогаш. И јас така викав ко тебе....
Ама со тек на време се губат ваквите другари.