Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
13.675
Најдобро нешто е да си идеш на 3D во кино, можеш да си заспиеш ако филмот е досаден, без никој да те примети и ремети од друштвото или од твоето опкружување, бидејќи си со наочарите. Сеа једино ако хрчиш, ама ако озвучувањето е јако и за тоа има солуција :D

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јас се одјавувам и тргнувам накај Борис Трајковски. Се надевам дека убаво ќе си поминам.
А на вас, можам само да ви се извинам ако бев досадна, но веројатно ќе ми простите и ќе ме разберете.

Конечно ...

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од тоа што ми тежи на плејчи
од тоа и ми паѓа мрак на очи :icon_lol:.

Еј супер е еј, се отепав односно шо би рекле скопјани се убив од вежбање, и денеска кога решив оддишка да си дадам една недела одмор се опушти телово како доттука да беше. Си купив гузерици од Планика, најскапите најубавите, малку виновно се чувствував за тоа :icon_lol:, еј вреди да си купам нешто за мене по кеф понекогаш оти претерувам со аскетизам :icon_lol:.

Знаеш она шо вика попот на јутуб не треба да се бери гајле, на Господ да се остави тој да бери гајле, доста ни биле од секојдневни невољи и да се мисли што ќе биде како ќе биде, се на него да се остави :icon_lol:.

Кога го опишувам чувствово имам прашања шо дрога е, и тоа сериозни :icon_lol:. Кога објаснувам дека најтрезвено најдобро чувство е, во православието бесплатна благодет го викаат се ти е добро се ти е убаво (во други филозофии поинаку го викаат :icon_lol:), не ми веруваат. Знам дека нема да трае долго, ама колку е толку е уживам максимално.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Драга

Денес ми понудија работа што се плаќа 3 пати повеќе од шо зијам сеа.:noze:
Ми се сфиѓа што странциве ценат кога некој работи ко шо треба и се тепаат за тебе, те гледаат со гугли ајс и ти викаат дека се надеваат дека ќе добијат позитивен одговор :icon_lol:
Плус ме засакаа одма пошо сум срцка целата :pipi:

Чисто за споредба, во Македонија ќе работев 3 години и 2 месеци за платата шо ми ја нудат месечно :oeoeoe:

H

HoT IcE

Гостин
Добри девојчиња си бесва Драга док не отидесва по оној Скопје да живив. Гледам слике, селфиња и туѓ срам ме фаќа кд ќе ми текне колко бева нормални док учесмо заедно. :/

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.363
Поени од реакции
4.737
Одамна и викам на сестра ми дека две од другарките не и се баш паметни (глупи се де) и да не се дружи многу пошо ни може да научи нешто од нив, може во некој проблем да навлезе само.
Некогаш ми се лутеше, али се познава човек бре коа нема благе везе за шо зборува.
Бар да беа убави...вака ништо.

И сеа пази ситуација, едната од другаркиве напишала текст од 15-16 реда за другата, демек да ја оговара кај сестра ми и погрешка на фб и го пратила на оваа другата другарка што намерава да ја оговара. :pos:

Оваа другата од што е за никаде го прочитала текстот, не се препознала во текстот и и рекла ок е нема зашо да се замараш остави ја таму за никаде е. :cuc:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
draga ladno mi e i toa mnogu sea sakam da iam nekoja do mene i da si se stoplime zaedno...aj ke bide i toa mi e u plan vo 2015...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom