Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.810
Поени од реакции
32.073
,,,,e navistina ne e fer,,,,:mad:,,,pak sabota i nedela,,,:lut:,,,beter sum od kalimero,,,:jeeee::sakasuste:,,nikoj da ne pisnal,,,:misticen:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Драгааааааааааааааааааа.....

другарка ми е трудна и ќе се мажииииииииииии :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
аууу каков шок беше ова за мене леле, иако наслушнав нешто, не верував додека не кажа. Дури и нејзе и викав дека се заебава ама кога почна да раскажува дека кажале на најблиските и јасно ми беше дека не се зеза. Вчера одвај заспав од возбуда, сабајле во 7ипол станав, а ме чека напорен ден. Лелее колку сум возбудена аууууу :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Приказната дека поштарот и' се јавил за да ја земе она својата пратка наместо он да и' ја донесе ... ^^ (претходни 2 страно на ДК)

Па капитализмот (читај: сите луѓе, бидејќи сите сме дел од него) мора некогаш да сфати дека не секогаш секој може да си ја обави секоја задача за која е платен. И сеа капитализмот вика "Па платен е, нека обавува, што ми е мене гајле". И така натаму до бескрај, обичниот човек против капитализмот. Иако и капитализмот е составен од обични луѓе од крв и месо. Али кој да се глеа себе. Секој поединец е премногу загрижен за тоа дека системот мора обавезно да функционира. Не не' јебе системот, туку поединците, сите.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Хеј драга, драга да је срече, била би самном али ти се пече. :P:aplauz:

Оки доки, си ветив, нема веќе српско али ми се мотаат ова шабанарииве во глава бе драга, шта да радим кад немогу, скрити...ооо не. :confused::ROFLMAO:
Али нема везе, вчера денот хаос мајке ми, школо куча, куча школа... :rolleyes: Таа професорката по англиски ми стави еден огромен кец, шта чеш богати, е овака ми го запечати. :bance::ROFLMAO:
Али си го заслужив драга, да да, верувале или не, пошто знае каде живеам, до мене има една продавница за риби, и она као јака англичарка (се праи на тошо као демек. :LOL:), ми вика, "Do they serve a carp?", као божем сака да купи крап енгличанката, или да се напраи дека знае како се вика Крап на англиски. :P
И мене толку ми чукаа, си се изкезив малку и после и одговорив, "No, they don't serve a crap"...:icon_mrgr:
Се подзамислив малку за тоа што го реков и ми дојде смајливо од кајгана :ban:
Е богами бан, барала си, добила си, ал је било јако :pos::aplauz:
Али остај тоа сеа, кец ко кец, ќе го поправам со печен зец. :jeeee:
Кога одев накај школија со слушалките на уво, српско до даска, ми се залепило некое мало кесе на левата патика, па се мкнело со мене до школово, се прашувам колку луѓе ме виделе и ми се смееле за тоа, а и да, се чукнав во вратата пред влегување, фала на прашање како си ти? :ROFLMAO:
Ах бе, на моменти сакам да се заклучам дома и да не испаѓам, али коа ќе ми текне дека го откорнав штекерот со се пунач и таа опција не држи вода, али вреди да се проба. :kluc:
Доста те замарам, да фанам да учам. :ајнапиво::P

Последно уредено:
П

Пепси_

Гостин
ce se skrasat mn stari momi spanski serii koj kogo eba sceni.... bez troskovi za ergenite poblisku kako nikogas do sega :sekcza:so samo 1 ili 2-3 juzera

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
ДК,
Ќе засакам зима тогаш кога ќе имам можност да идам на најмалку две недели у некоја колиба на планина со снег, седејќи покрај камин со некој што го сакам. Вака не, сончево, а ладно. :anco:

Зашо секогаш последните 3 месеци од годината ми се најдосадни?
Вечер идам да пијам, а наредна недела ми е колоквиумска, ама ако.:brlav:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
каков малер, ме боли забот а моите не се дома. Бонус, прв пат во овие 23 години ме боли заб. Леле ама нервирало ова, сеа сфаќам зошто ѕвонат телефони во 3 навечер :lolzz:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Среќа ќе ти посакам и ќе ти нарачам за две лири, песнаааа да ти прозбори
Ќе ти пеам од срце со солзи на лице за две лири

5 часа, 52 минути и 13 секунди,
МАКЕДОНИЈА ОДБРОЈУВА

:oeoeoe:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Нешто погадно од сон, нема.

:unsure:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.227
Поени од реакции
76.152
Родендееееееен мала забаваааааааааааа

Еве дојдов без да ти се најавааааааам

бакни меееееееееееееее, како некогаш, каде скитав немој да ме прашувааааааш
на овој свет, освен тебе, друга не сум посакаааааал

Го криеш сонцето, го носиш моретооо, за мене повторно знам го палиш срцето,
ко роза бела, трепериш цела, животот мој е подарок твој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom