Хеј драга, драга да је срече, била би самном али ти се
пече.

Оки доки, си ветив, нема веќе српско али ми се мотаат ова шабанарииве во глава бе драга, шта да радим кад немогу, скрити...ооо не.

Али нема везе, вчера денот хаос мајке ми, школо куча, куча школа...

Таа професорката по англиски ми стави еден огромен кец, шта чеш богати, е овака ми го запечати.

Али си го заслужив драга, да да, верувале или не, пошто знае каде живеам, до мене има една продавница за риби, и она као јака англичарка (се праи на тошо као демек.

), ми вика, "Do they serve a carp?", као божем сака да купи крап енгличанката, или да се напраи дека знае како се вика Крап на англиски.

И мене толку ми чукаа, си се изкезив малку и после и одговорив, "No, they don't serve a crap"...

Се подзамислив малку за тоа што го реков и ми дојде смајливо од кајгана

Е богами бан, барала си, добила си, ал је било јако

Али остај тоа сеа, кец ко кец, ќе го поправам со печен зец.

Кога одев накај школија со слушалките на уво, српско до даска, ми се залепило некое мало кесе на левата патика, па се мкнело со мене до школово, се прашувам колку луѓе ме виделе и ми се смееле за тоа, а и да, се чукнав во вратата пред влегување, фала на прашање како си ти?

Ах бе, на моменти сакам да се заклучам дома и да не испаѓам, али коа ќе ми текне дека го откорнав штекерот со се пунач и таа опција не држи вода, али вреди да се проба.

Доста те замарам, да фанам да учам.