Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Драга Кајгана,

Браво Каролина!!!:aplauz::aplauz::aplauz:

Уште еднаш ни покажа што значи "Да ни пее од срце со солзи на лице"

Р.Ѕ
Aко лажам нека изгорам!!!:):):)

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Девојче кога ќе видам слика со Лео тогаш си модел :boksix:

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Членовиве на форумов можи да се поделат на 2 групи:
1. Фанови на Каролина
2. Фанови на rock`n`roll, punk, metal, hip hop, house, techno.. итн.
Членовите од првава група присуствуваа на еден концерт од дотичната и не отекоа нас другиве со коментари што не не интересираат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најинтересни ми се мажите кои се као разочарани што добиле ќерка, ама после се претвораат во Никола Којо од Ми нисмо анЃели 2. :pipi:

Инаку, утре одам за Охрид. Јаки4ко ќе ми биде, ако ништо друго ќе се мавнам од се и ќе одморам, а и ќе поднаучам нешто. :kafence:
И после таман се враќам во петок за св. Никола. :zloo:Св. Никола ми е слава, тоа ќе биде општонародно весеље.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.231
Поени од реакции
7.321
Кога ќе ти кажат дека некој постар во фамилијата не е во ред одебуваш и факултети и пријатели и се и одиш да го видиш. Ме барал. Најмирниот човек на светов беше дедо.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.790
Кајгич, пукнав од досада, пукнав! :вонзем: Ама знаеш како пукнав? ПАУУУУ. РАТАТА, пуцам у небо. Будала, у себе сам требо. :ROFLMAO: Е, така пукнав. :ROFLMAO:
Али не е онаа стандардна досада... не е досада кao досада - подосадна е. :D Ем ми е досадно, ем ме мрзи. Mрозволен створ. Вакуола, торбичка. :LOL: Балон со хелиум. :ROFLMAO: Книга не чепнав. Еве, моиве и елката ја китат, мене мува не ме лази. Лази, лази буб... муво, донеси ми гости. :kezec:
А до пред некоја година, се тепав за да китам елка. :kruna: Буби го боле меот, за елката. :icon_lol:

Иначе пред некое време испоџапосав сè. Jа наговорив сестра ми да исфрлиме пола тракатанци од детска. :D Т.е. не ја наговорив, туку живците и' ги откорнав. Инат сум бе, и убаво ми е! :lut: Што ќе ми се толку беспотребни дрндупки? Музеј ли ќе градам? :neetaka: Што се мене тиче... пола од станов нема да остане. Али... не тиче ме се. :ROFLMAO: После ќе беше: стан је један она, БАААЦИИИИЛААААА.
Ајјј, чао. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom