Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
УШТЕ 2 СЕКУНДИ ДО НАЈГОЛЕМИОТ НАСТАН

од утре сме спасени со вакви коментари но денот после тоа следуват импреси кој нема да бидат кратки ќе бидат раскажувани на рати:place:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Драга,

Не сум ја за на шопинзи и купување поклони пошо се заборавам.
Денес увидов дека сум купила вкупно 7 кила чоколадо за моиве.
50 парчиња од 100 грама и 2 кила малечки и ги спакував да бидат фенси...
475a47985a26beb823ece51aa45fddab6b1eb7c83b0180d654df17e3ee42ad37.jpg

Утре е денот за пакување и ме фаќа страф пошо не верувам дека ќе ми собере се торбата :(

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
На 13 декември 1981 во Полска се случува државен удар. Воведена е воена состојба и на власт доаѓа генералот Војчех Јарузелски. Солидарност и останатите независни синдикати се забранети. Џони Штулиќ како авангарден музичар, далеку пред своето време по начинот на размислување, ја снима песната Proljeće je 13. u decembru посветена на настаните во Полска, отпорот на населението против автократскиот систем и борбата за поголеми индивидуални слободи.

Се ова ме потсети на ситуацијата кај нас. Само младите со прогресивни и слободољубиви идеи можат да ја променат целата апатија, моралнава, интелектуална и културна беда што владее во Македонија.

Битна е симболиката. Желбата да се промени нешто. И ние имаме пролет во декември. Напред студенти!

H

HoT IcE

Гостин
Драга и така денес HoT IcE купи 8 пријави за испит, и ќе иде die hard во јануари. Кога ќе видиш, па што се осум испита за полагање? Мачји кашаљ.
Ако ја преживеам сесијава во која за еден месец имам еден куп полагања можам себеси да се прогласам како dragonborn, Dovakhin.
Идемо мушки!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.915
Сум бил на најниско ниво а сега сум на највисоко, но никогаш не сум го сменил однесувањето кон пријателите и колегите. Преку оноа ми е од фаци кои кога ќе ги стават на повисока функција или дојдат до некоја пара одма летаат во облаци.
Многу брзо забораваат какви биле. Сите такви говеда да горат во пеколот и се најлошо им посакувам. :свиркам:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.226
Поени од реакции
76.128
:чда:
Моментот кога 90% од форумџииве ги нарекуваат НОВИ "воскреснативе" емот икони кои ги употребувавме до пред некои 3-4 години на форумов :lolzz::pos: Копиљаци :masa:

:toe:Иконава страшно ме потсеќа на @Marjan-MiKi :toe::toe::icon_mrgr:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.976
Поени од реакции
25.631
Има еден терен, каде се игра игра слична на Day Z, само што не играш на компјутер, него во живо. Значи имаш разбојници кои може да те убијат, имаш луѓе преправени во зомбиња што те бркаат, трчаш по шуми, собираш оружје, храна... Еве го теренот.

Е сега, морам да одлучам дали за роденден го сакам ова, или тетоважа... И тоа морам да одлучам во рок од неколку дена(за да закажеме). :(
Маки...

#firstworldproblems

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Си најдов работа вчера и денес ми беше прв ден :D Помина супер. Само што никој не ми кажа дека смената е само 4 саати и тешко дека ќе напраам 40 саати. Значи, супер е за екстра пари, али мора да најдам уште една. Утре пак во потрага пред работа :vrtioci: А баш беше топ. Работат од 11 што значи нема рано станување, служат кубанска храна и кафе, што мириса одлично (уште не сум пробала ништо), и плус на 10 мин одење ми е од одма....
Деновиве ми поминуваат многу брзо некако. Дај успори го времето некако :coffee:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.389
Поени од реакции
5.621
Денес нема излежување до долго у кревет. Иако е викенд, си мислиш ќе се одмориш ко чо'ек, ама не требало да се одработува ..... заштооо??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom