Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана, ко ќе се отсељам во оустрелија детето ќе го крстам вмро:icon_mrgr: :ROFLMAO:.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Нека ми е вечно името и празникот мала. Си дочекавме уште еден 2ри август. Илинден, за многу години! Со памет вечер ..

#KolikoPijemNijeHumano

Последно уредено:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А она пак колку нема поима што човек запозна. :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ај да ја сефтосам и јас темава.

Ми се погоди летово со два одмори. Прво Кавос па на рехабилитација. Острови, плажи, глисери, па и интернет во секое време без кој можеби и подобро ќе беше. Нејќам да мислам на испитите што ме чекаат кога ќе се вратам. Има време и за тоа :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Нека ни е честит празников. По прв пат гледам дека маркетиве навистина не работат или многу се лаже на интернет дека се работело празници, недели и што ти ја знам таму.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Страшен утд-блок страдам за припремиве. Се нешто излегува.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Zaledeno pivo!

i po nekoja kikirika:D

Vecher Milan-Liverpul per....prijatelska. Ednas ovie dva tima bea kremot na evropskiot fudbal. Ednas.

Aj da ucham ja

H

HoT IcE

Гостин
dammit dk,
Ostavi rabotu, ama isto kako da ne sam, i takoj ja vekj 4 dn si cepam pa od pocetak na rabotu, ama ako, neka legnev pare na ruku, pa da idemo aqua park u probistip :D I sto mi e najtragicno, tamn se naucu da legnuju porano i da spiju kako normalan covek po 7-8 sata, pa mi se poremeti tj rezim kd idu na rabotu..pusti pare..
Drugo sto da ti kazu, sto povise i povise gu zapoznavam, povise mi se sviga devojce :) Dali mi ga ima profil na kajganu c'ckano pa mi ugadja, ama do sg da ne gi redu rabote, radiohead fan, bb fan, gamer i red drugi rabote, nekoja zenska verzija na mene definitivno, nek se ugode samo :)
I da, najubavo e kd si sam na smenu..Dojdes na rabotu pies kafe, pa edes sladoled, pa pies Jameson, pa posle pravis edno koktelce od red bull i johnnyta da te udri i okokori sto vikav stari ljudi, pa se zavratis pa na kafe, pa vodicka gazirana ss led i limon, ehe he, meraci, koj ke ti vodi racun sto edesh i pies kd si sam u kafikj :D I takoj mi ti, dnska svi mogukji viskinja, rakie i chuda sam probaja, sigurno nema da dam 150 denara u kafikj da piju jameson, ulava rabota :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.463
Поени од реакции
39.151
Драган Вучич правел концерт во дом за деца без родители. После пола саат дошле родителите , и си ги земале децата. :pos:

Него зборот ми беше за нашата дијаспора. Џабе им бе брат години еманципација и едукација во социјално високо развиени држави , кога селото уште не е излезено од нив. Џабе им на рентаните бемвиња и ауди што ги возат , кога не почитуват основни сообраќајни овде. Сељачина , 90 % од нив.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Ништо денес ко што ми стои од учење.
Фала на некој од комшииве, врска неам кој е, али буквално цело маало ечи цел ебан ден, стварно не ми е јасно што се веселат толку. Мене ми смета, па едвај чекам да дојде 11, за ако не се затнат, да кренам слушалка.

Нејќам роднински собири, очекувани, неочекувани, никакви. Сите ко да сме на натпревар, чие дете завршило побрзо, со каков просек, кој има дечко/девојка, а кој за жал, уште дремел сам/а.
Иронични коментари, глупи муабети, јадење гомна за тоа кој имал поблескава иднина во мизеријава.
Никој нема бе, апсолутно никој.
Детето ќе му се запишувало на ФИНКИ, со тоа ќе имало боље иднина од економисти и правници (јас и братучед ми, шо не дели еден испит од диплома). Чекај бе човече, нека се запише, нека исчисти прва, втора, нека дое до трета и четврта, па јади гомна. Ќерка му исто ја фалеше пред некоја година, па ете, кутрата префалена, се отпиша од стоматологија после 3-4 години маткање во Скопје.
Мислам, се осеќаат ли бе луѓево? Знаеш ли бе колку ти вредат децата, па ондак да правиш глупи споредби кои немаат никаква веза со логиката?

Абе ко да немаат никаков осет и допирна точка со реалноста. Просто се чудам, со какви мозоци морам да поминувам време. На какви морони морам со ироничка насмевка да им враќам, зш било некултурно од моја страна да ги отерам у пм, ипак роднини шо ги гледаш двапати годишно.
Пф, ради моиве ќутам, иначе да е до мене, тоа е се избришано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom