Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.969
Поени од реакции
25.571
Она кога си спиеш со бившо Титово пионирче и секојдневно те буди песната што му е ставена како аларм... И по некое време, несвесно почнуваш да си ја пееш. :tapp:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
А не знам, може и останатите се во право но јас знам што сакам моментално. И засега ќе одам до крај без разлика на резултатот.

Се заразив со музикава, со песнава. Штета што е правена само за рекламата, а заразна е.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Уште денес слободен сум, од утре пак на работа.... :(:)

Успат времево денес топло е, климава цел ден душа извади:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Kako bi mi legnal eden pomfrit pooooooo

12 saata sum so kurtonive poso kolega e name sFadba

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Денес цел ден ги слушам Pearl Jam. Гласот на Еди ме смирува и прави да си правам рекапитулација на животот. Не знам, така ми влијае.
Еве конкретно последниов саат време си ја слушам Black. И си се смешкам. А песната е за се, освен за смеење. Ама кога ќе ја чујам, се потсетувам на толку многу иронични моменти и ситуации во животот, што не ми ни преостанува друго освен да се смеам.
Вчера бев во Маракана. Едно од ретките места каде се осеќам слободно и опуштено. Why not ја свиреа I Am Mine и како да застана времето, се префрлив во друга димензија, како и секогаш кога ќе ја чујам песната. Текстот, зборовите, се. Таа и Better Man, омилените. Најомилени. Ever.

Не ги слушам толку често, ама во меланхолични денови, кога размислувам за животот, прво што правам - ги пуштам Pearl Jam.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Она кога ќе си купиш кола со свои заработени пари. Сега мал заем зедов од коштаплерските банки наши но ќе го вратам брзо кубикот дрва за чечкалицата :) Најважно од се е - me is happy. :pipi:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.960
Поени од реакции
22.192
Драаа

Ја,Џими,Чаки,ракиичка и наравно туна салата : D
Тако ти је мала моја кад љ... Парва је хоумалоун

За малце едит, ке појдеше у дворче, тамо је санрајс
Цело време мислу како тој он га кажаја Не, че дојдам
Као демек не... че дојдам(со задоцнување ебаго) не, че дојдам(као демек не бе што ти е ке дојду) или па не....
нее..... Че дојдам(двоуми се човек) : D

Лет д гут тајм роул иде виа винамп

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Leeee draga po greska sum go sednal daljinskovo od harpot MME.
IZVINI :(

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кајг,
Само што ми јавија од локалната штабчина, Коце Коцкица облекувал чизми (од оние рибарскине до мев што стигаат) и чекал погоден момент да излезе на телевизија и да почне да лаже како канализацијата била чиста а дождот ја затнал.
У последно време е толку провиден, што почна и на портокаловите да им станува одвратен.
Е така кајги,
Ај отидов да си го исчистам подрумот, оти ако го чекам Коце ќе го дочекам.

Член од
18 јануари 2014
Мислења
231
Поени од реакции
133
жешко е не можеш да излезеш, грми ненормално не можеш да излезеш туууууу.....имено морам да признам нешто неодамна ја критикував Клара бидејќи беше многу слаба, ама сега изгледа сега се налути нејзината “сестра“ Мелиса поради тоа.....ЗБОРУВАМ ЗА НЕВРЕМЕТО god damn it....

Член од
19 ноември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
317
Драга Кајгана
Летото баш се погоди за трудниците и срцевите болни.
А моментот е, седиш сјебан у соба и го пишуваш ова и сфаќаш оти не си ни во едните ни во другите горенаведени

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
На времево крајот немојш да му го најдиш. Еден ден лето, еден ден есен, моите омилени годишни времиња, посебно есента, ама па не е интересно секој ден да се менват, ми се смачи да менвам ќебиња секоја вечер, или нека е топло или ладно ебате:icon_mrgr:
Ај барем ако се најш со некој со кој си го немате бар за времево мојте да сврзите 2-3 збора:вонзем:

П.С Песнава многу ми е уба....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom