Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Драга Кајгана,
Стварно неможам да ги сфатам луѓето кои во зима размислуваат и се распрашуваат за тоа каде да одат на одмор во лето:nesumjas:
Ќе го искористам цитирачкиот фазон тука, е баш ме интересира зошто не можеш да ги сфатиш, има нешто проблем ако некој долгорочно планира нешто, се информира за цени и сл.

(иначе не знам зошто се впуштам во дебата со робот) :kafence:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Драга, како утре да не е нова година. Ми мина меракот на славење уште пред некоја година, затоа што скоро секој викенд си поминувам поубаво од новогодишната вечер. Никој не зборува за тоа, ги нема тие договарања уште 2 недели пред нова година, ја нема таа возбуда, ништо не е како порано...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга, како утре да не е нова година. Ми мина меракот на славење уште пред некоја година, затоа што скоро секој викенд си поминувам поубаво од новогодишната вечер. Никој не зборува за тоа, ги нема тие договарања уште 2 недели пред нова година, ја нема таа возбуда, ништо не е како порано...
Си пораснал.

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Ако некој чека и се надева на еден ден во годината за да се развесели тогаш тешко него. :noze:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас ќе славам со срце и од душа, на пример, на полноќ има да излезам на улица и да се дерам FREEEEDOM, ама тоа од милост што проклетава година си отиде конечно. Имам чувство дека 6 години трае годинава. :cautious: Ем грда, ем одвај помина.:rolleyes:

Туку некој направил слика од една од моите поомилени реченици, се наежив, баш убаво изгледа. И колку е вистинито... :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom