Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.947
Се скаравте со патрик или?Драга Кајгана,
Доаѓа Нова Година, а не ни имам чувство на возбуда. Право да ти кажам, едвај чекам да помине Новогодишната вечер.
![]()
Се скаравте со патрик или?Драга Кајгана,
Доаѓа Нова Година, а не ни имам чувство на возбуда. Право да ти кажам, едвај чекам да помине Новогодишната вечер.
![]()
Заклучок: и .Заклучок: и . да пишеш сите ќе сложат со тебе![]()
Добро е, не сме биле само јас, @StormRage и @AndrewДефинитивно откритие на годината е @Детелина , а ја мртво пијано говедо не сум ни ја забележал, еееееееее идиот бе!!!!![]()
Каква лоша багра сме ние!
Crazy ја хејташ 2014?!?!
Таман работа.
Да не смее човек да има лоша година на раат од вас...Ja hejta, i ako kaze deka ne toa od inat da znaes!
Самото тоа што ме цитираше ми е надоброто нешто што ми се случило на форумовЗаклучок: и .![]()
Лоша година, лош месец, лоша штикла, лош фудбалски клуб (ќе те убијам за ова), лош па после супер поет, лош Комита пошто да не каснел он немало да си праела муабет со рандом австралијанец, лош дим од цигара што ти влегол у око па бараше да те пцуеме... И што уште не.Да не смее човек да има лоша година на раат од вас...
А да рековте еднаш: Ајде Crazy in Love, па наредната да ти биде поубава, а? Или убаво ви е што 2014 ми правеше bulling?A?? A?? AAA?
Фала бе.
Ама ако, јас пак ве сакам сите.![]()
(Тоше стајл)