Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга Кајгана,
Доаѓа Нова Година, а не ни имам чувство на возбуда. Право да ти кажам, едвај чекам да помине Новогодишната вечер.
:noze:
Се скаравте со патрик или?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Гледам половина Прилеп запливал во манекенски води. Мех. Со тие плати и можеме да се сликаме. Цел фејсбук е преполн. Искрено ме заболе кој би ги цртал ноктите, кој ве сликал со скап фотоапарат. Ако сте толку ебено убави, што молите за лајк по чат?
Беше спомнат Сергеј Трифуновиќ со некоја сцена. Искрено оваа сцена ми е најдобра и ја опишува ситуацијата.

Да, хејтер сум. Сѐ мразам.
Среќна нова година. Кршете газој, ова мразој де.

Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дефинитивно откритие на годината е @Детелина , а ја мртво пијано говедо не сум ни ја забележал, еееееееее идиот бе!!!! :tapp:

Добро, ако може да ме утеши тоа што @Stefan-kobe не ја приметил @King B , oкеј, еве се тешам. :sramezliv:
Уште еднаш ако ја спомнам Кинг Б, банирајте ме слободно. :bance:
се шалам

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Само две работи сакам во наредната година. Да запознаам што е можно повеќе нови лица и да научам да не се поставувам толку пријателски кон девојките оти тоа ми се одбива од главата. Толку.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.279
Поени од реакции
43.046
Денес бев да се сликам пошто нели апсолвент сум, чекам пола саат и пред мене се погоди некоја женска, преубава али кога не знае да се намести, не знае да се насмее, 100 пози смени и пак не и чинеше. После кога стигнав на ред сум немал бела кошула па ми даде една 92ра испрана, уствари не беше бела жолта беше и така и и реков земате илјадарче за 2 слики ама не сакате една кошула да исперете ама на кого ќе му кажеш. Сеа ако испадне и жолта на табло i fucking kill you

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Crazy ја хејташ 2014?!?!
Таман работа.
Ja hejta, i ako kaze deka ne toa od inat da znaes!
Да не смее човек да има лоша година на раат од вас...:unsure:
А да рековте еднаш: Ајде Crazy in Love, па наредната да ти биде поубава, а? Или убаво ви е што 2014 ми правеше bulling?:place::place::place::place: A?? A?? AAA?:nesumjas:

Фала бе.:unsure:

Ама ако, јас пак ве сакам сите.:backa::smirce: :icon_mrgr: (Тоше стајл)

#NoHate #АнтиХејтер :kezec::kezec::kezec::kezec::kezec::kezec:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не смее човек да има лоша година на раат од вас...:unsure:
А да рековте еднаш: Ајде Crazy in Love, па наредната да ти биде поубава, а? Или убаво ви е што 2014 ми правеше bulling?:place::place::place::place: A?? A?? AAA?:nesumjas:

Фала бе.:unsure:

Ама ако, јас пак ве сакам сите.:backa::smirce: :icon_mrgr: (Тоше стајл)
Лоша година, лош месец, лоша штикла, лош фудбалски клуб (ќе те убијам за ова), лош па после супер поет, лош Комита пошто да не каснел он немало да си праела муабет со рандом австралијанец, лош дим од цигара што ти влегол у око па бараше да те пцуеме... И што уште не. :backa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom